12.03.2010

MAC Online Alışveriş Sitesi


Biliyorsunuz Türkiye MAC ürünleri bulmak çok zor tek satılan bölgeler istanbul ankara ve sanırım izmirede yeni açıldı. Benim bir projem var Online MAC alışveriş sitesi. Ne diyorsunuz sizce tutarmı tutar ve ben aışverişe hazırım diyorsanız bana destek olun şuanda tek ihtiyacım biraz destek yorumlarınızla bu işin altın kalkmak daha kolay olacak. VEeee..... En kısa zamanda bu siteyi faaliyete geçireceğim.

6 yorum:

  1. bu işler o kadar kolay değil, mac zaten kendilerine telefonla ulaşıldığında istenilen ürünü yolluyor. Ordaki ürünü alıp üstüne kar koyup satarsan zaten kimse almaz. Yurtdışından getirip satarım diye düşünebilirsin belki ama tüm ürünleri bulunabilen online bir site yok. Myus kullanarak mac'in sitesinden alayım diye düşünsen, kar yine ürün başına 1-2 lirayı geçmez. Gerçekten kar etmek için yurtdışı mac'in merkeziyle bağlantı kurup, ürünleri alman ve öyle satman lazım, bunun için de bi şirket kurman lazım, vergi levhan olmalı+hepsini geçtim elca kozmetikin böyle birşeye izin vereceğini sanmıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Yurt dışı mc ile görüşmlerim devam ediyor şirketim var zaten gerekli işlemleri ayarlıyoruz. Evet elca ilede görüştüm çok ama hiçbir çözüm yolu vermedikleri gibi sadece biz bu konu le ilgilenmiyor dediler kapattılar en son. Keyifleri bilir. Ben MAC le görüşmeler sonucunda ben o siteyi açacam inş. ya şimdi ya sonra

    YanıtlaSil
  3. hmmm, ben mac'in de bir distribütörü varken çıkar çatışması olmaması için başkasına izin vermeyeceğini düşünmüştüm, olursa ne ala güzel olur iyi olur, kolay gelsin diyelim o zaman...

    YanıtlaSil
  4. Ama MAC elcanın bu şekilde davrandığını ve sadece iki ilde şube ile sınırlı kalmanın zararlarını görecektir eminim ve bu şekilde onların gözünü boyamakta zor olmayacak kaç yıldır sadece ilde var hala izmirde açılmadı bile sanırım. İşte bunları düşündükçe şansımın olduğunu düşünüyorum.

    Teşekkürler cnm ismini yzarsan sevinirim ve bloğumu izlemeye beklerim senide. Normalde adsızlara cevap vermiyorum ama bu özel bir konu yarama tuz bastın ondan cevapladım.

    YanıtlaSil
  5. Türkiye'de MAC bulmak zor değil, telefonla arayınca mağazadan kargoluyorlar ürünleri. Bir de MAC'in ticari olarak agresif bir yayılma politikası yok, herhangi bir ülkede yayılma gibi bir dertleri olmadığı gibi Türkiye'de de yayılmayı düşünmüyorlar. Halihazırda bir distribütörü varken ve elca gibi güçlü bir kurumken websitesi işinin olacağı konusunda ümidim yok. Olsa bile elca kanalı üzerinden olacaktır diye düşünüyorum. Umudunu kırmak istemem ama :( Bir de yukarıdaki fotoğrafı pemberuj sitesinden almışsın, bende resim değil izinsiz resim kullanmaktadır yazısı çıkıyor, haber vermek istedim.

    YanıtlaSil
  6. hala adsız olarak yorum gönderiyorsunuz ve sanırım tahmin ettiğim şirketten gönderiyorsunuz yorumları ama ümit kırmak iyi birşey değildir. Herkesin bir hayali vardır ve bunu gerçekleştirme gücü olanlar bunu başarır.

    YanıtlaSil


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....