22.07.2010

En İyi 10 Elbise

L- R: Aktris Camilla Belle Los Angeles Kuru Land galası için yapılandırılmış bir beyaz minidress giydi. Aktris Vanessa Hudgens Bir Missoni elbise Neutrogena 's Wave Değişim Malibu için katılmak için giydi. Aktris Amber Heard Los Angeles Tuz galası için çıplak Marchesa kokteyl elbisesi ve Brian Atwood gözetleme ayak giydi.



L- R: Aktris Megan Fox Do Something bir Azzedine Alaia elbise ve Brian Atwood gözetleme ayak giydi ! Hollywood Ödülleri . Aktris Kate Bosworth Burberry Güzellik çay partisine Beverly Hills bir dantel Burberry elbise giydi. Aktrisler Naomi Watts ve Angelina Jolie Her iki Los Angeles Tuz galası katıldı ; Angelina payetli Emporio Armani elbise ve Ferragamo pompaları giydiği süre Naomi , bir dokulu Gucci minidress giydi.

L- R: Aktris Ocak Jones ve TV sunucusu Louise Roe Her iki Beverly Hills Louis Vuitton VIP kokteyl katıldı ; Ocak , bir dantel ve yüksek bel top pantolon giydi Louise basılı minidress giydi süre . Aktris Rachel Bilson siyah minidress ve çıplak takozlar giydi süre dışarı ve West Hollywood hakkında .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....