26.08.2010

Özlem Süer Gelinlik

Tipik gelinlik kavramının dışında , moda otoritelerince " alternatif tasarımlar " olarak tanımlanan WHITE by ÖZLEM SÜER koleksiyonu şehre döndü .
Dünya genelinde yaklaşık 150 önemli noktada satışı gerçekleşen Özlem Süer markasına ait koleksiyonların en özel grubu WHITE ; son iki aydır Barcelona ve Milano 'da showroom prezetasyonları , basın haftaları ve fuar gösterimlerinde moda takipçileri ile buluştu .
Hali hazırdaki satış noktalarına ek olarak ; Avustralya , Güney Kore , Almanya , İspanya , İtalya , İrlanda , İngiltere , Rusya başta olmak üzere pek çok önemli moda başkentinin high-end department store ve konsept butik satın almacıları tarafından sipariş edilen WHITE , dünya genelindeki konumlanma stratejisi adına basarili bir grafik çizdi .
Bir diğer hoş gelişme ise ; moda bloggerlarının koleksiyon hakkında detaylı bilgi edinmesi ve ilerleyen günlerde WHITE by Özlem Süer 'e sayfalarında yer verecek olmaları .
WHITE by Özlem Süer 'den bu yaza ait geliştirilmiş tasarımlar yaz başından beri Türkiye 'de sadece Nişantaşı Özlem Süer HOUSE 'da sunuluyor ...
Nişantaşı Özlem Süer HOUSE ' un gelinler için ayrılmış özel sunum odasında bu farklı deneyimi yaşamak isteyen gelin adayları ile buluşan WHITE koleksiyonu , içerdiği birbirinden çarpıcı detaylarla sizleri büyülü bir yolculuğa çıkaracak . Kavramsal sentezlerin tasarımcıya özel dokunmuş kumaşlarla birlikteliğinin antik parçalarla desteklendiği zamansız bir gelin tanımlaması ; Özlem Süer dokunuşu ile bambaşka bir anlam kazanıyor .
İpek , şifon , tafta , Fransız danteli , özel dokuma ve yıkama teknikleri ile geliştirilmiş danteller , el yapımı aksesuarlar , klasik duvakların yeniden yorumlanışı , birbirinden çarpıcı saç aksesuarları , beyazın spektrumları , uçuk pembe , karamel ve grinin tonları ile bu yazın evlilik seremonilerine özel pek çok heyecan verici alternatif Özlem Süer tarafından geliştirildi ....





1 yorum:

  1. pharmacy patronage http://sundrugstore.net/products/indinavir.htm royers pharmacy

    YanıtlaSil


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....