14.10.2010

Sienna Miller Stili



Sienna Miller'ın bu tarzı çok hoşuma gitti. Kazağının modelini zaten hemen yapılacaklar arasına aldım. Havuç pudra pembesi pantolunu ise benim pantolunuma benzediği için bu kombinin aynısını yapmayı planlıyorum. Biraz daha Adana'da soğuk olması gerekiyor. Havalar biraz sıcak gibi burada kapalı ama sıcak.Adana'nın hava durumundan nefret ediyorum zaten. 

5 yorum:

  1. yaa bende topuklu ayakkabı aldım kendime iki tane gizli platformlu.. ama şimdi aldığıma pişman oluyorum yavaş yavaş .. çünkü alırken aynaya bakmadım ayağıma baktım şimdi aynaya bakıyorum aşırı cılızım iğrenç duruyor.. bayrama kadar en az 5 kilo almalıyımki popom olsun azıcık:(((( çok mutsuzum dinlerim seni dedin yazdım:)

    YanıtlaSil
  2. neden öyle düşündün ki. Merak ettim ayakkabıların modelini şimdi. Aslında gizli topuklar zayıflarda daha şık duruyor bana göre bende kilolarımdan şikayetçiyim ona bakarsan. Kilo almak istiyorsan taktik önerebilirim ama bence sıkma canını ona uygun kombin yaparız sana cnm. sen iste yeterki çözüm buluruz biz. :))))

    YanıtlaSil
  3. o zaman 1 ay içinde en az 3 kilo alabileceğim tktik istiyorum...yapması kolay yiyecekler.. gece yatmadan önce lezzetli bişeyler ne olursa..ya inanmıcaksın ama 22 yaşındayım 155 boyum war ve 37 kiloyum:(

    YanıtlaSil
  4. hmmm. gerçekten çok zayıfsın. Hemen sana faydalı şeyler lazım bana mailini gönder ben sana bir kaç taktik göndermeye çalışırım cnm

    YanıtlaSil
  5. çoo...ook mutlu olurum:) mianinpudrasi@hotmail.com

    YanıtlaSil


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....