28.10.2010

Ye Dua Et Sev Stili


resim

Julia Roberts'ın yeni filmi Ye, Dua Et, Sev ülkemizde de vizyona girdi. Dünya çapında konuşulan film olumlu ve olumsuz eleştirileri bir kenara bırakırsak, ilk hafta 23.000.000 Dolarlık hasılatıyla dikkatleri daha çok üzerine çekti.
Ryan Murphy'nin yazıp yönettiği filmde Julia Roberts'ın canlandırdığı karakter Elizabeth Gilbert'ın İtalya, Hindistan ve Bali'ye doğru yola çıktığı hikayesinin pek çok kadına ilham olacağı kesin. Gilbert oldukça sade, bir o kadar da kendine yakışan şıklıktaki görüntüleriye de akıllara yer edecek cinsten.
Michael Dennison'ın kostüm tasarımlarını yaptığı filmde Elizabeth, 35 yaşından sonra hayata yeniden başlayan bir kadına uygun giyiniyor. Dennison ve Julia Roberts'ın 1993 yılından beri kostüm danışmanlığını yapan Fran Vega-Buck birlikte New York'tan başlayıp Roma, Hindistan ve Bali'ye seyahate çıkarak Roberts'ın formuna uygun kıyafetleri düşünmeye başlarlar. Bir hafta içinde buralarda çektikleri yüzlerce fotoğraf arasından Elisabeth Gilbert tarzını yaratan ikili mevsimlere göre sezonluk parçalar seçer. Nitekim filmin kilit noktalarından biri de, Elizabeth'in geçirdiği bu duygusal değişim ve gelişimin kıyafetleriyle de ifade bulması olur.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....