13.12.2010

Vicrotia's Secret Defilesinde Aliaune Markası




ORKA GROUP VICTORIA’S SECRET DEFİLESİNDE!

Dünyaca ünlü R&B sanatçısı AKON, dünyanın en büyük moda şovu Victoria’s Secret Defilesinde, Orka Group tarafından tasarlanan ve üretilen Aliaune markası giysileri ile sahne aldı.

R&B Yıldızı AKON Orka Group tasarımları ile Victoria’Secret Defilesinde şov yaptı…

Her yıl merakla beklenen Victoria’s Secret defilesi görsel bir şölene dönüşüp, TV kanallarında gösterimleri tüm dünyada yüz milyonlarca kişi tarafından seyredilirken Akon kendisinin de ortağı olduğu Aliaune markasının tasarımları ile bu muhteşem şovda yer aldı.
Her yıl başka bir sanatçının sahne aldığı defilede bu yıl Hip-Hop ve R&B Müziğin önde gelen isimlerinden AKON yeni hit Single’ı “Angel” ı seslendirirken Aliaune markasının çarpıcı tasarımlarını tüm dünyayla buluşturdu.

Dünya erkek hazır giyim ve moda sektöründe pek çok başarılı projeye imza atan ORKA Group,  dünyaca ünlü sanatçı AKON ile işbirliğinde tasarlanan ALİAUNE markasıyla  önümüzdeki yıl Amerika’da  büyük adımlar atmaya hazırlanıyor.




Geçtiğimiz günlerde Aliaune markasının yeni stratejilerini belirlemek için Amerika’da Akon ile bir araya gelen Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu 2011 yılında NewYork’ta bir showroom açarak tüm Amerika’nın en prestijli noktalarına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

2 yorum:

  1. Avrupalı fiziği denen şey işte uzun üst beden sağlıklı fizikler..

    YanıtlaSil
  2. benimde dikkatimi çekmişti....

    YanıtlaSil


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....