18.02.2011

Burberry Defilesi aynı anda 40 ülkede!!!

Burberry, bu kez Sonbahar/Kış 2011 Prorsum koleksiyonunu Londra  “Kensington Gardens” taki yeni defile alanından tüm dünyada gerçekleşecek  40 organizasyon ile 150 ülkeye canlı olarak yayınlayacak.

Bu canlı organizasyon lokasyonlarına en yeni eklenen alan ise Londranın ikonik Piccadily Circus meydanındaki 32 metre uzunluğundaki dev dijital ekran olacak. Haftada 1,2 milyon yayanın geçtiği dünyaca ünlü bu meydanda bir defileyi canlı olarak yayınlamak,yine dünyada bir marka için bir ilk olacak.

Ayrıca Boston’dan, Pekin’e dünyada 40 ayrı organizasyonla markanın amiral mağazalarında defile canlı olarak yayınlanacak. Bu şeklide aynı anda 4 kıtada sanal “trunk show” gerçekleşmiş olacak ve defileyi izleyenler koleksiyon ürünlerini  herkesten once satın alabilme şansına sahip olacaklar.

“Burberry Defilesini bugüne kadar ki en geniş kitleyle buluşturmaktan ve bu interaktif ve eğlenceli tecrübeyi yaşamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Biz her zaman dijital iletişimi müşterilerimizle olan bağımızı kuvvetlendirmek ve bizimle aynı mekanda olamasalar da  kişilerin bizi takip edebilmelerini ve iletişimde olabilmelerini sağlayabilmek için kullandık. Evinizde, Piccadily Circus’ta, cep telefonunuzda ya da Pekin’deki mağazamızda aynı enerjiyi hissedebilme ve defilenin heyecanını yaşama şansına sahip olabileceksiniz”
Christopher Bailey – Burberry Kreatif Direktörü



Defile aynı zamanda www.burberry.com dan canlı olarak izlenebileceği gibi, markayı destekleyen moda ve müzik dünyasının önde gelen web siteleri de şovu yine canlı olarak yayınlayacaklar.

Ayrıca defile ürünleri mağaza içi organizasyonlarında Ipad’lerden anında satın alınabileceği gibi , defileden hemen sonra, bir hafta süreyle internetten de satın alma yapılabilecek ve ürünler sipariş edildikten sonra 7 hafta içerisinde müşteriye teslim edilecek. Bu şeklide koleksiyon piyasaya çıkmadan 3 ay once ürünler moda takipçilerinin elinde olabilecek.

Defilenin müzikler ise iTunes teknolojisi sayesinde indirilebilecek.

Burberry Sonbahar/ Kış 2011 defilesi, 21 Şubat Pazartesi günü Türkiye saatiyle saat 18.00’de yayınlanacak.


3 yorum:


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....