27.05.2011

Emma Watson Lancôme Yeni Marka Elçisi

Lancôme, yeni marka elçisi olarak aktris Emma Watson’ı sunmaktan onur duyar...


Paris doğumlu İngiliz aktris Emma Watson, zamanına mükemmel bir şekilde ayak uyduran genç bir kadın. Kendisinin ikon olduğu bir jenerasyonun tazelik, enerji ve çağdaşlığını simgeliyor. Yaratıcı, tutkulu ve duyarlı karakteriyle inanılmaz derecede olgun ve kendinden emin özgür bir ruh.

Beyaz perdenin yükselen yıldızı Emma Watson, dünya çapında Hermione rolüyle tanındı. Ayrıca gelecek aylarda, birinde Kenneth Branagh ile birlikte olmak üzere uzun süredir beklenen iki filmde görülebilir.

İnternette milyonlarca kişi tarafından takip edilen Emma Watson, şimdi Lancôme’un yeni kadın parfümü Trésor Midnight Rose’un kahramanı oluyor. Yoğun, eğlenceli bir kadınsılığa sahip, eğlenceli bir parfüm. Lancôme gülünün her zamankinden daha da zevk sahibi bir hal aldığı sihirli bir öz.

Emma Watson reklam filminde, Nouvelle Vague hissine sahip bir hikayede Paris’in kalbinde romantik bir kovalamaca oyununda yakalanıyor. Kısa saçları, ışıltılı gülüşü ve yoğun bakışıyla, bu benzersiz kokunun afacan ve neşeli mizacını ortaya koyuyor.

 Bugün, Lancôme marka elçisi olmak son derece keyif ve onur verici. Benim için Lancôme otantik bir marka. Zarafet, kalite ve tarzı yansıtıyor” diye belirtiyor Emma Watson.

Lancôme Uluslararası Başkanı Youcef Nabi şöyle diyor: “Cazibesi, romantizmi ve olağanüstü modernliği sayesinde Emma Watson, jenerasyonunun ikon kişiliği haline gelmiştir. Lancôme’a taze bir ruh getirecek olan Emma ile yaptığımız bu işbirliği nedeniyle çok mutluyuz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....