24.05.2011

Pembe Limonata




Ne kadar güzel bir servis değil mi? Ve yapımı da çok kolay. Resimde ingilizcesi var ama ben sizin aşağıya Türkçesini de yazıyorum. 

4 Limonun suyu
4 adet marucya veya diger adıyla carkifelek meyvesi (Türkiye'de bulunuyormuş hatta meyve suyu bile varmış. Bir takipçimin yorumu ile düzeltiyorum )
3 bardak su
3/4 bardak şeker
2-3 damla doğal pembe gıda boyası 
Mikserle bunları karıştırıyoruz iki üç dakika ve servis yapıyoruz.
Aslında gıda boyası kullanmak yerine 4-5 adet vişne suyu ile biz bu rengi elde edebiliriz. Hem daha sağlıklı olur. Hem limonun tadını kaçırmaz hemde rengini pembeleştirir.

What is not as beautiful as a service? And construction is also very easy. English is, but I am writing you in the picture below s Turkish. Suyu4 4 lemon passion fruit (this is in fact no different in Turkey, a fruit, so we do not use it.) 3 cups su3 / 4 cup şeker2-3 drops of pink food dye mixer them in natural mixed food coloring instead of using two or three minutes, and service yapıyoruz.Aslında 4-5 pieces of cherry juice and we can get this color. It would be more healthy. Both will miss the taste of lemon color pembeleştirir hemde.

2 yorum:

  1. Aslında tutku meyvesi olarak çevirdiğiniz meyve Türkiye'de bulunur. Türkçede ona "çarkıfelek" veya "maruçya" denir. Hatta meyvesuyu olarak bile satılır. Bulması zor değildir yani. Düzeltirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim düzeltme için . Nerelerde satıldığında yazabilirmişler çok merak ediyorum tadini

      Sil


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....