15.06.2011

DESA’dan Babalar Günü’ne özel yarışma

Babanızın vazgeçemediği eşyalarla ilgili hikâyenizi paylaşıp hediye kazanmak ister misiniz? DESA Facebook sayfası Desa Fashion’da, Babalar Günü’ne özel “Babamla Hikâyem” yarışmasına katılıp en güzel hikâyeyi paylaşanlar, babalarına layık hediyeler kazanacaklar.
Her çocuğun babasının cüzdanıyla ilgili yaramazlıkları ya da babası işten geldiğinde evrak çantasından çıkan sürprizlerle ilgili ilginç hikâyeleri olmuştur. Siz de babanızın sevdiği eşyalarıyla ilgili hikâyelerinizi paylaşın ve DESA hediyelerinden birini kazanma şansını yakalayın.




Babamla Hikayem
DESA’nın Babalar Günü’ne özel “Babamla Hikâyem” yarışmasına katılmak için; babanızla özdeşleşen ve paylaşmak istediğiniz hikâyeye uygun ürün tipini seçip hikâyenizi yazmanız yeterli. 12 Haziran’da başlayan yarışmaya katılanların hikâyeleri, Babalar Günü’ne 3 gün kala DESA hayranlarının oylarına sunulacak.
Yarışmanın sonunda DESA hayranları tarafından en çok beğenilen ve oy alan hikâyenin sahibi DESA’dan bir adet erkek evrak çantası, ikinci hikâyenin sahibi bir adet erkek ayakkabısı ve üçüncü hikâyenin sahibi bir adet erkek cüzdan-kemer seti kazanacak.

Babalar Günü’ne özel ekstra %20 indirim fırsatı

DESA ayrıca, Babalar Günü’ne özel hediye setlerinde ekstra %20 indirim fırsatı sunuyor. Hemen size en yakın bir DESA mağazasına uğrayın ya da online alışveriş sitesi desa.com.tr’den hediyenizi sipariş verin, şık bir paket içerisinde hediyenizi ister size, isterseniz bizzat babanıza gönderelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....