2.07.2011

Kyo My Friend'den ıslanmayan bikini!



Kyo My Friend'in ürettiği ıslanmayan bikini modelleri ile denizden veya havuzdan çıktıktan sonra nemli kalmaya son veriliyor. Türkiye'de mix&match bikini konseptini yaratarak her yaştan kadının tercih ettiği Kyo My Friend, büyük bir devrimle kaşımıza çıkıyor.
Suya girince ıslanmayan kumaştan üretilen bu bikinilerde aşina olduğumuz deniz giysisi kumaşı kullanılıyor. Kumaşın üzerine yapılan çok özel bir apre sayesinde bikiniler kısa vadeli kullanımda su tutmuyor. Uzun süren deniz ve havus keyfinden sonra ise suyu üzerinden kaydırarak tahliye ediyor. Kyo My Friend kuru bikini modelleri sayesinde plajlarda mayo değiştirme derdi sona eriyor. Çeşit çeşit ve farklı desenlerde üretilen kuru bikini modelleri 2011 yazının favorisi olabilir. Bu modeller, renklerinde ki canlılık kadar hissettirdiği yumuşaklık,  kulanım kolaylığı, buruşmazlık özelliği, üzerinde yağ ve klor barındırmayışı ile de şıklık kadar rahatlık arayan kadınların tercihini oluşturuyor.




*basın bülteni

1 yorum:

  1. Kirmizi puantiyeli olan model victoria's secret bikinilerinden özenilmis.. Aksesuar olayi filan.. Ama kumasin su gecirmeme özelligi güzelmis, en azindan bikinilerimizin kurumasini beklemek gibi derdimiz olmicak :))

    pinkberryscloset.blogspot.com

    YanıtlaSil


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....