11.07.2011

Yeni bir Marka, Yeni bir Tasarımcı - Yasemin Öndar


 1988 İzmir doğumlu olan modacımız tarih bölümünden mezun olmuş. Moda tasarımı ile uzun süredir ilgilenen Yasemin tasarımlarıyla ve çizgileriyle fark yaratıyor. Farkı sonunda fark edildi ve yaseminöndar isimli markasını oluşturdu. Ürünlerini şuanda konsept butiklerde bulabiliyorsunuz.Şuan New'in Boutique / Sakarya , Lazy Butik / Ankara ve Stiletto Boutique/İzmir'den tasarımlarını satın alabiliyorsunuz. Ayrıca yasemin öndar ile iletime geçerek de satın alabiliyorsunuz. İletişim için yaseminondar@gmail.com mail adresini kullanabilirsiniz.




Tasarımlarında nostaliji harmanı görmek mümkün. 50'ler den tutun 80'lere kadar bütün zaman dilimlerini yaşıyorsunuz. 80'lerdeki kadar devasa olmasa da minik vatkalara,70'lerden yüksek bellli bol pantolonlara,60'lardan minilere ve 50lerden elbiselere son tasarımlarımda rastlamak mümkün Siz sadece hangi zaman dilimde olmak istediğinizi seçin ve yasemine uğrayın.






Yasemin çok cici ve şeker bir insan zaten tasarımlarına baktığınızda tasarımcının şekerliğini anlayabiliyorsunuz. Yasemin'in şuanki hedefi Moda Tasarım okumak var ve bu mesleği daha da geliştirmek var.







Yasemin'i ileride bize vereceği yeni tasarımlarını sabırsızıkla bekliyoruz ve hayatında başarılar biliyorum. Umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz...

Yasemin'in facebook sayfasını inceleyebilirsiniz.

4 yorum:

  1. şahanee! Çok yetenekli benim arkadaşım.. her zaman böyle güzel yerlerde görmek dileğiylee...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim yazı için ;) yasemen k. canım benim :)

    YanıtlaSil
  3. Asıl ben teşekkür ederim herkes adına bu güzel tasarımları bizlerle paylaştığın için :)

    YanıtlaSil
  4. 9 сентября 2010 года вышла стабильная версия Opera Mini 5.1 (минуя 5.0) для платформ Windows Mobile 2003 SE, 5.x и 6.x (сенсорных и несенсорных) по прошествии шести месяцев после выхода бета-версии на этих ОС. Проблемы ввода, присутствовавшие в тестовой версии, были устранены. В дополнение функциям Opera Mini 5.1 для J2ME появились возможности назначения браузера основным обозревателем Интернета, работоспособности на устройствах с большими экранами, поддержки акселерометра (авторазворот экрана), улучшенного рендеринга страниц и шрифтов и расширенных настроек для опытных пользователей[32][33]. http://newminiopera.ru/ opera mini для nokia

    YanıtlaSil


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....