30.09.2011

DEBORAH MILANO’DAN YEPYENİ BİR FONDÖTEN…

Güzellikte 100 yıllık İtalyan tutkusu Deborah Milano, kadınların tüm beklentilerini “Comfort Mat”le karşılıyor. Comfort Mat, bir fondötenden ötesini sunuyor, Yeni Deborah Milano “Comfort Mat” bir fondötenden ötesini sunuyor. Fondöteninin mükemmel kapatıcılığı, pürüzsüz görüntü yaratma gücü, Comfort Mat’te özel araştırmalar sonucu titizlikle seçilen doğal ve aktif maddelerden elde ediliyor. 


Fondötenin içeriğinde yer alan Pirinç ipeği, başta T bölgesi olmak üzere ciltteki parlamayı önleyerek, doğal bir matlık kazandırırken, Hydra-Protect DH Kompleksi cildi en derin katmanına kadar nemlendirerek, elastikiyetini geri kazandırıyor ve tende pürüzsüz, kadifemsi bir etki yaratıyor. Biosaccharide Gum-4 ve SPF15, hem güneş, hem de hava kirliliği gibi çevresel faktörlere karşı cildi koruma altına alıyor.
“Comfort Mat”, cilt tarafından anında emilen kremsi yapısı ve kusurları ortadan kaldıran yüksek kapatıcılık özelliği ile maske etkisi yaratmadan, kusursuz ve de doğal bir cilt makyajına imza atıyor. Comfort Mat 5 farklı renk seçeneğiyle Ekim ayından itibaren Watson, Gratis ve seçkin parfümerilerde satışa sunuluyor.
Deborah Milano “Yeni Comfort Mat” fondöten serisinin önerilen satış fiyatı: 47,90 TL.

1 yorum:

  1. Sanırım ilk fondotenimi bu markayla deniycem.Ambalajıhoşuma gitti.

    YanıtlaSil


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....