15.09.2011

Lacoste İlkbahar/Yaz 2012 Defilesi



Estetiğin konforla buluşması sonucu ortaya çıkan Felipe Oliveira Baptista’nın lacoste için hazırladığı ilk koleksiyon ilkbahar/yaz 2012 defilesi gerçekleştirildi. tasarımcının lacoste için hazırladığı ilk koleksiyon moda severlerin ve tüm dünyanın beğenisine sunuldu. Fransız bakış açısı «la Parisienne», ile koleksiyona hayat veren baptısta,moda ikonlarının jersey pantolon ve erkek ceketi giydiği basıt ama şık bir moda anlayışı ile kendı zevkini bağdaştırıyor.
 Markanın temel parçalarını saplantı haline getirmeden yeniden yorumlayan ve kendi bakış açısını katan tasarımcı kendi geçmişinin ve tasarım tarzının izlerini de koleksiyona eklemeyi ihmal etmiyor.
İlk bakışta Lacoste pikelerin elbiseler ipek kumaşlar ile can bulduğu görünürken, Rugby tişörtler ve Vareuses ceketler ise koleksiyona renk katıyor.
Lüks bir spor giyim markası olan Lacoste, şıklığa olan bakış açısını aşağıdaki İlkbahar/Yaz 2012 defilesi detayları ile de kanıtlıyor.

Streç ve dar kesim kıyafetler ile renklenen koleksiyonda yer alan polo elbiselerin yere kadar uzun olması ve iki yandan yırtmacı olması ise dikkat çeken ayrıntılar arasında yer alıyor. Renklerde ön planda
Siyah, lacivert, gri, bej, Sumatra mavi, mücevher yeşil, asit sarısı yer alıyor. Koleksiyonda genel olarak, su gibi kumaşlar, pamuk,ipek, deri ve keten kumaşlar ağırlıklı olarak kullanılmış.  Rugby gömlek şeklinde elbise modelleri, örme blazer ceketler bayan ve erkekler için farklı alternatifler sunuyor.









3 yorum:

  1. Su mankenleri görünce bir an önce zayiflamam gerektigi aklima geliyor :)

    YanıtlaSil
  2. Benim deee moralim sıfır sıfır sıfır oluyo :(

    http://santiyeningulu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Kızlar moral bozmaya gerek yok, tüm kadınlar güzeldir! ;)

    New York ve İstanbul FW çantalarına blogumdan ulaşabilirsiniz...
    cantavefazlasi.blogspot.com ;)

    YanıtlaSil


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....