21.09.2011

Saçlarınız Göz Açıp Kapayıncaya Kadar Güzelleşsin

Dopdolu, renkli ve eğlenceli bir yazı daha geride bırakıyorsunuz... Sonbaharın tatlı melankolisini yaşamaya başladığınız bu günlerde, keyifle geçirdiğiniz yaz günlerinden sonra yeni bir döneme adapte olmaya çalışmak yorucudur ve saçlarınıza ihtiyacı olan özeni göstermenize mani olabilir.
Bütün yıl büyük bir heyecanla beklediğiniz deniz ve güneşten geriye yıpranmış saçlarınız değil dostlarınızla paylaştığınız güzel anlar ve eşsiz tatlar kalsın!



Yatmadan önce sadece bir kaç dakikada uygulayabileceğiniz Bir Gecede Onarıcı Saç Bakım Serumu ile bu o kadar da zor değil!
John Frieda profesyonelleri tarafından geliştirilen Frizz-Ease Crème Serum Overnight Repair Formula – Bir Gecede Onarıcı Saç Bakım Serumu, kuru, yıpranmış, elektriklenen ve kabaran saçları sadece bir gecede gözle görülür şekilde değiştirerek; sağlıklı, pürüzsüz, ipeksi ve yumuşak bir görünüme kavuşturmaya yardımcı oluyor.Siz yatağınızda huzurla uyurken Hasara Karşı Onarıcı Teknolojisi ve yatıştırıcı Papatya Özü ile zenginleştirilmiş içeriği sayesinde her bir saç telinin etrafını sarıp besleyerek onarmayı ve saçlarınızın sağlıkla göz kamaştırmasını destekler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....