11.10.2011

Bakışlarınızı Gençleştirin - Dr Murad Intensive Wrinkle Reducer For Eyes


Günde ortalama 10.000 kez göz kırptığımızı biliyor muydunuz? Peki ya vücut genelinde ortalama 2 mm kalınlığında olan cilt derisinin, göz çevresinde 0,5 mm'e kadar inceldiğini? Göz çevresindeki sayısız kasın sürekli faaliyet halinde olması, vazgeçemediğimiz mimikler ve tabii ki güneş ışınları, geçen zamanın sinyallerini göz kenarındaki kırışıklıklarla belli eder. Oysa etkinliği klinik çalışmalarla kanıtlanmış bir formül ile operasyona gerek kalmadan genç bakışlara sahip olmak artık hayal değil!

Dr.Howard Murad’ın hassas göz çevresine anında sıkılık sağlamaya, düzenli kullanımda ince ve derin çizgileri giderek artan etkisiyle azaltmaya yardımcı olan Intensive Wrinkle Reducer For Eyes – Göz Çevresi İçin Yoğun ve Hızlı Kırışıklık Azaltıcı, şimdi ve ilerisi için önlem almanız adına en öncelikli tercihlerinizden birisi olacak.

Durian Cell Refom™’patentli Intensive Wrinkle Reducer For Eyes içeriğindeki uzakdoğuya özel anti-aging meyvesi Durian özü ile Glikolik Asit bileşimi sayesinde sağlıklı hücrelerin çoğalmasını sağlayarak cilt yapısını düzeltmeye, hücrelerin hasara karşı güçlenmesine yardımcı oluyor. Hyaluronic kürecikler ile yavaş yavaş nem vererek cildin uzun süre nemli kalmasını sağlıyor.

Intensive Wrinkle Reducer For Eyes Göz Çevresi için Yoğun ve Hızlı Kırışıklık Azaltıcı Fiyatı: 295 TL
YETKİLİ ECZANELERDE

1 yorum:

  1. 10.000 KEZ Mİİ? Şaşırdım doğrusu :))

    http://lunaparkqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....