21.10.2011

Dockers® Alpha ile 3.000 € Kazanmak İstermisiniz?


Dockers®’ın yeni nesil Alpha Khaki pantolonlarının dijital mecralardaki tanıtımı için hazırladığı ‘webisodes’ üç kısa filmden oluşuyor. “Alpha Generation”ın 4. bölümünde başrolü oynamak ve Dockers®’ın vereceği 3.000 Euro ile bir hayalinizi gerçekleştirmek istiyorsanız www.facebook.com/dockers adresini ziyaret edebilirsiniz.




“Alpha Generation” serisini Dockers.com ve Konbini.com adresleri üzerinden izleyebilirsiniz…
Dockers® yeni Alpha Khaki pantolon serisinin lansmanıyla birlikte “Alpha Generation” (Alpha Nesli) isimli web tabanlı film serisini de yayına sokuyor. Dockers® Alpha Khaki’ler ile özellikle genç erkekleri hedefliyor ve jeanlere gerçek bir alternatif sunuyor. Dockers® “Alpha Generation” serisi üç kısa filmden oluşuyor. Dockers® Avrupa Marka Direktörü Angelo Ng, “Bu üç kısa filmin amacı yeni nesil erkekleri kendi inançları doğrultusunda hareket etmeleri ve farklılıkları ile topluma katkıda bulunmaları için cesaretlendirmektir,” diyor. 

‘Webisode’ sokak kültürü ve retro tarzını bir araya getiren çalışmalarıyla ünlü fotoğraf sanatçısı ve film yapımcısı Dimitri Coste tarafından hazırlandı. Belgesel formatındaki ‘webisode’u oluşturan kısa filmlerin üçü de hem dockers.com hem de Konbini.com’da gösterime giriyor. Konbini.com, mobil ve web tabanlı projelere yönelik bir online dijital kanal olarak günümüz kuşağına hitap eden orijinal programları yayınlıyor. Sanat, moda, müzik ve seyahat gibi pek çok alana yayılan geniş bir portfolyo sunuyor. Üç haftalık bir süreçte yayınlanacak olan serinin ilk filmi 26 Eylül 2011’de online oluyor. 6 Ekim 2011’de ise yayın son buluyor.

Daha fazla bilgi için www.dockers.com adresini ziyaret edebilir ve filmin teaser’ını izleyebilirsiniz.

Dockers® “Alpha Generation”ın 4. bölümünde başrol oynamak ve bir hayalinizi gerçekleştirmek ister misiniz?

Her erkeğin bir tutkusu vardır. Dockers® tutkunuzu gerçekleştirmek için size bir fırsat sunuyor. Siz de www.facebook.com/dockers adresine girip tutkunuzu paylaşın ve arkadaşlarınızdan projeniz için oy kullanmalarını isteyin. Şanslı kişi hayallerini gerçekleştirmek için Dockers®’tan 3.000 Euro ödül kazanacak. Ayrıca ‘Alpha Generation’ belgesel serisinin 4. bölümünde de kendisini projesini gerçekleştirirken izleme şansını bulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....