4.10.2011

Dr Murad'dan Devrim Yaratacak Bir Formül


GÜNEŞ SONRASI HASARA VE LEKELERE KARŞI

Yaz tatili sonrası kendini gösteren güneş lekeleri yüzünden bronzlaşmanın bedelini ağır bir şekilde ödemek zorunda kalabilirsiniz. Murad'ın çevresel yaşlanmanın etkilerine karşı en geliştirilmiş C vitamini teknolojisi içeren onarıcı ürünü Active Radiance Serum (Leke ve Ton Farklılıklarına Karşı Aydınlatıcı Bakım Serumu);

1 hafta içerisinde cildi aydınlatmayı ve yenilemeyi desteklediği, 15 dk. içerisinde cildin sıkılığını % 64’e varan oranda arttırdığı klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır.
Murad’ın en iddialı ürünlerinden Active Radiance Serum'u Eşsiz Kılan 2 etken madde;

1- Resilient C Complex: Kozmetikte kullanılan C vitamininin şu ana kadar keşfedilmiş en gelişmiş complexi, patentli 3 formun birleşimidir. Tetrahexyldecyl Ascorbate(THDA) ; Kolajen üretimini arttırdığı, düzensiz melanin üretimini azalttığı, hücrenin UV ışınına karşı direncini %90'a varan oranda arttırdığı bilinir. Sodium Ascorbyl Phosphate (SAP); Kolajen sentezini tetikleyerek sıkılığı artırır. Melaninleri parçalayarak lekelenmeyi ve UVA ışığının, sebum üretimini tetikleyen hasarını azaltır. Chitosan Ascorbate (CA); Kolajen üretimini %62 oranında arttırır. Cilde zarar veren enzimleri engeller.

2- Ectoin; Cilt bakımı teknolojilerinde en yenilerinden biridir. Yüksek ısı, kuraklık gibi doğa koşullarında yaşayan bir bakteriden elde edilir. Son çalışmalar göstermiş ki, Ectoin UV ışınlarına maruz kalan hücrelerin bağışıklık sistemini güçlendirir. Aynı zamanda cildin nem oranını da artırır.


Yetkili Eczanelerde Fiyatı: 340 TL
MURAD’DAN SAĞLIKLI GÜZELLİK FIRSATI; 3 AL 2 ÖDE DEVAM EDİYOR!
Alacağınız 3 Murad ürününden sadece 2’sini ödeyin diğeri bizden hediye!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....