4.10.2011

Gülüşünüzle Moda Yaratın....

HİÇ KİMSE "SABAH UYANDIĞIMDA AĞZIM KOKUYOR" DEMESİN!
Bireylerin sosyal ilişkilerini olumsuz yönde etkileyen, halk arasında ağız kokusu diye tabir edilen halitosis, toplumun büyük bir kesiminde belli dönemlerde görülen bir rahatsızlıktır. Bazılarının ise, bu durumdan şikâyeti kroniktir.

Günlük hayatımızda bir çok şey ağız kokusuna neden olabilir. Ağız kokusu oluşumu tükürük akımının azalması, uzun süre besin ve sıvıların alınmamasına da bağlıdır. Uyku hali buna iyi bir örnektir, sabahları hissedilen ağız kokusu bu duruma bağlıdır.Yapılan araştırmalara göre uzmanlar ağız kokusuna neden olan faktörlerden en sık rastlananları şöyle sıralıyorlar; dişleri etkin fırçalamamak veya diş ipi kullanmamak nedeniyle yeterli ağız hijyeni sağlayamamak, ağızdaki çürükler, ağız kuruluğu, sigara kullanımı, soğan sarımsak gibi yiyecekler tüketmek, diş eti hastalıkları, diyabet, karaciğer, mide veya böbrek rahatsızlıkları.

Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışan Diş Hekimi Şule Tuğba Özak'a göre, kişilerin sabah yaşadıkları ağız kokusunu önlemek amacıyla yapması gerekenlerden bazıları şöyledir;

· Lokmaları iyice çiğnemek, ağız kokusuna neden olabilecek yiyeceklerden uzak durmak,
· Uykuda ağız solunumu yapan bireylerde bu konuyla ilgili tedavi görmek,
· Protez kullanımı olan kişilerde, protez temizliğine özen göstermek,
· Akşam yemeği sonrasında dişleri ve dili, gece ağızda bakteri üremesini engelleyen özellikte bir diş macunu ile fırçalamak ek olarak diş ipi kullanmak.
Eczanelerde Dentiste’ Plus White Tüp Fiyatı:12 TL Pompalı:17 TL

DİŞ BEYAZLIĞINDA LİDER ARM&HAMMER TECRÜBESİ ŞİMDİ DE HASSAS DİŞLERİ BEYAZLATIYOR!




Dişleriniz çok hassas, yediğiniz içtiğiniz bir çok şey eziyete dönüşüyor ve siz de bir mucize olsa da dişlerimi beyazlatırken hassasiyetini de gidersem mi diyorsunuz J

155 yıldır Amerika'nın en çok tercih edilen diş macunu Arm&Hammer, bu soruna özel bir çözüm sunuyor. Özel olarak geliştirilmiş formülü sayesinde hassas dişleri güvenle beyazlatmaya yardımcı Advanced Whitening Sensitive dişmacunu ile en hassas dişleri bile güvenle beyazlatabilir ve ağrı/acı hissiyle vedalaşabilirsiniz.

Formülünde etkisi klinik olarak etkisi kanıtlanmış Potasyum Nitrat, içeren Advanced Whitening Sensitive dişlerdeki hassasiyetin azalmasınayardımcı oluyor. İçeriğindeki Karbonat, çürüğe sebep olan asitlerin etkisini yok etmeyi ve hassas dişlerde mükemmel bir temizlik sağlamayı destekliyor. Mikro-parlatıcı içeren özel formülü daha beyaz ve parlak dişlere sahip olmaya yardımcı oluyor. Klinik etkisi ile 2 haftalık düzenli fırçalama sonucunda sıcak, soğuk ve asidin sebep olduğu ağrılı diş hassasiyetinde azalma sağlamayı destekliyor.
Arm&Hammer Hassas Dişler için Beyazlık ve Parlaklık Sağlayan Diş Macunu
Yetkili Eczanelerde Fiyat : 12,50TL


1 yorum:

  1. Diş hassasiyetine iyi gelmesinden dolayı denicem benim en takıntılı olduğum konular dişlerdir zaten o yüzden süper bir haber bu eline sağlık !

    www.curcunam.net

    YanıtlaSil


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....