30.11.2011

Lüks Kozmetik Artık Size Çok Yakın - LuxyBox


Dünyaca ünlü lüks kozmetik ürünlerine hem uygun hem de keyifli bir şekilde ulaşmak artık çok kolay! Bu kolaylığa ulaşmanın yolu LuxyBox.com’a girmekten geçiyor. Sitede, birçok selektif ve mass premium kozmetik markasının ürünlerini bulabilir ve anında satın alabilirsiniz. Diğer yandan da bu ürünlerin deneme boylarına 19 TL aylık abonelik ücreti ile sahip olabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak, LuxyBlog’da da kozmetik ile ilgili birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Sitenin üç ana bölümü şu şekilde çalışmaktadır:

LuxyBox Aboneliği
Her ay, 19 TL’lik abonelik ücreti karşılığı 4-5 kozmetik ürününün deneme boyu, güzel bir kutu içerisinde adresinize gelir. Böylece, sizler için önceden seçilip beğenilen ürünleri, evinizin rahatlığında deneme şansına sahip olursunuz. Dermokozmetikten makyaja, parfümden saç bakımına kadar her çeşit güzellik, kozmetik ve bakım ürünü bu kutu içerisinde yer alabilir. Hepsi de seçkin markaların özenle seçilmiş ürünleridir.

LuxyBox Mağaza
Ürünleri denemenin keyfine vardıktan sonra tam boylarından satın mı almak istediniz? O zaman fazla yorulmanıza gerek yok... Başka yere gitmeye gerek kalmadan, binlerce çeşit kozmetik ürününün tam boylarına LuxyBox.com mağazasından ulaşabilirsiniz. Alışveriş yaparken aynı anda LuxyPara’lar kazanırsınız. Yalnızca alışveriş yaparken değil, ayrıca LuxyBox’a abone olunca, anketleri cevaplayınca ve tavsiye ettiğiniz arkadaşlarınız siteden alışveriş yapınca da LuxyPara’lardan kazanırsınız. Bunları da istediğiniz zaman indirim olarak LuxyBox.com’da alışveriş yaparken kullanabilirsiniz. 


LuxyBlog
Sizlere ulaşan seçkin markaların ürünleri ile ilgili bilgilere de bu bölümde ulaşabilirsiniz. Tüm bu bilgilerin yanısıra, en güncel güzellik tüyoları, uzman videoları ve daha nice ipuçları da burada sizlerle beraber olur. Eğer kozmetik ve güzellik üzerine yazmaya gönül vermiş bir blogger iseniz, bu bölüm sizin için de ideal bir yer. Kendi blogunuzda, ziyaretçileriniz ile paylaşabileceğiniz birçok bilgiye, görsele ve hatta videoya LuxyBlog’dan ulaşabilirsiniz.


Üye olmak istiyorsanız bu referans adresi ve kodu ile giriş yapabilirisniz

Referans Kodunuz : pwy96
Referans Linkiniz : http://www.luxybox.com/?refcode=pwy96 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....