23.11.2011

Sivilcelerden Kökten Kurtulmak İçin


Uzun zamandır beklediğiniz akşam yemeği için özenerek hazırlandınız ve her detayın kusursuz olması için özen gösterdiniz. Kıyafetiniz, saçınız ve makyajınız tam hayal ettiğiniz gibi... Son kontroller için aynanın karşısına geçtiğinizde ansızın gözünüze çarpan sivilceler gecenizi mahvetmesin! Çünkü sivilceler ansızın oluşmaz ve doğru sivilce kurutucusuyla sivilcelere karşı önleminizi alabilir, bu gibi durumlara hazırlıksız yakalanmayabilirsiniz.

Hem makyaj öncesi hem de acil durumlarda makyaj üstünde rahatlıkla uygulayabileceğiniz Murad Blemish Spot Treatment- Lokal Sivilce Kurutucu Jel, güçlü formülü ile istenmeyen sivilcelerin oluşumunu anında önlemeye destek oluyor. Sivilcenin tamamen ortaya çıkmasını beklemeden deri altında çıkacağını hissettiğiniz an uygulayacağınız Murad Blemish Spot Treatment- Lokal Sivilce Kurutucu Jel, özel ucu ile direkt problemli bölgeye ulaşmayı ve anında onarımı mümkün kılar. İçeriğindeki sülfür ile cildinizdeki sivilceleri hızlı bir şekilde arındırmaya ve sivilcelerin yeniden oluşumlarını engellemeye; çinko asit ile kızarıklıkları engellemeye yardımcı olur.

Unutmayın!Yoğun tempoda çalışan herkesin stres kaynaklı sivilce problemiyle karşılaşma ihtimali vardır. Çantanızda kolaylıkla taşıyabileceğinizLokal Sivilce Kurutucunuzlasivilcelerinizi anında ve tam zamanında kontrol altına alın!

Yetkili Eczanelerde
Blemish Spot Treatment – Lokal Sivilce Kurutucu Jel Fiyatı: 84 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....