26.12.2011

Yılbaşı Gecesine Cildimizi Nasıl Hazırlamalı?

Veee evet 2011'i bitiriyoruz. Günler hatta saatler kaldı diyebiliriz. Son bir aydır bu geceye hazırlanıyoruz hediyelerimiz yılbaşı ağaçlarımız kıyafetlerimiz herşeyimizle bu geceye hazırlanıyoruz ve mutlu eğlenceli bir gece geçirmeyi planlıyoruz. Peki cildimiz? Cildimizi nasıl hazırlıyoruz bu geceye Saçlarımızı tırnaklarımızı nasıl hazırlıyoruz. Bence en önemli kıyafetimiz cildimiz ve bunu en özeliyle en besleyici ürünlerle yapmalıyız. Benim tercihlerimizi yazacağım şimdi size belki sizede destek olur kullandığım ürünler... Baştan ayağa o gece için cilt bakımımızı nasıl yapmalıyız hadi bakalım başlıyoruz...


Saçlarımızla başlıyorum...
Benim kullandığım şampunlar her iki ayda bir değişir ama genelde tek bir marka üzerinde dönerim ve genelde tek bir markanın maskelerini kremlerini kullanırım.
O gece saçlarımız parıldamasını istiyorum eminim sizde saçlarınızla insanları büyülemek istersiniz. İşte o ürün.Saçlarınızın ışıl ışıl parlamasına ve dipten uca beslemesini sağlayacak ürün,


 

Yılbaşı gecesi ay ışığı saçlarınıza düşerken, John Frieda Frizz-Ease %100 Parlaklık Veren Sprey sayesinde bulunduğunuz ortamın en dikkat çekici kadını siz olacaksınız!
John Frieda Frizz-Ease 100% Shine Glossing Mist - %100 Parlaklık Veren Sprey, ışığı yansıtıcı özelliği ile saçlarınıza anında parlaklık ve ışıltı sağlamaya, güçlü formülüyle de saçlardaki elektriklenme ve kabarma problemini önlemeye yardımcı olur. Saçı pürüzsüzleştirmeyi destekleyen bu ürün, aynı zamanda saç parfümü olarak da kullanılabiliyor! Pratik kullanımlı şişesiyle her an her yerde size eşlik edebilir!


Saçlarımızdan sonra yüzümüze iniyoruz ve gözlerimizle devam ediyoruz.


Gözlerimiz...
 O geceye hazırlanırken yorgun gözlerle orada olmak istemezsiniz bütün bir yılın yorgun gözlerinizle dolaşacaksınız demektir. Yeni yıla nasıl girerseniz bütün bir yılda öyle geçermiş değilmi.  Siz de yılbaşı gecesi göz altlarımda şiş olmasın, her daim seksi bakışlara sahip olayım diyorsanız, sadece 15 dakika içerisinde, “mucizevî bir şekilde” sizi 8 saat uyumuş bakışlara kavuşturacak olan Bilss Triple Oxygen Instant Energizing Eye Mask - Canlandırıcı Oksijen Göz Maskesi, yılbaşı gecesi için hazırlanırken işinize çok yarayacak!
 

Hassas göz çevresine anında enerji ve nem vermek, koyu renkli halka görünümünü ve şişlikleri azaltmak için özel olarak yaratılmış olan bu ürün; içeriğindeki 3 özel oksijen formu ve C vitamini sayesinde 15 dakika içerisinde göz çevrenizin daha canlı ve aydınlık görünmesini destekler. Formülünde yer alan yoğunlaştırılmış salatalık özü ve maskenin uygulandığı petlerin yosundan oluşması sayesinde gözaltı şişliklerini azaltmaya yardımcı olur. İçeriğindeki oksijen molekülleri ve detoks etkili formülü ile günlük hayatın koşturmasından dolayı yorgun düşmüş yüzünüzü anında canlandırmaya, cildinizdeki yaşlılık belirtileriyle savaşmaya yardımcı olur... İşte Bliss Spa'nın deneyimi ve ünü ile birleşen, kullandığınıza asla pişman olmayacağınız bu ürün size inanamayacağınız bir enerji verebilir, tek yapmanız gereken denemek!

Yüzümüz için...
Ve gözlerimizide tamamladık ama hala yüzümüze birşey uygulamadık. Yüzüme çok fazla şey kullanmıyorum ben aslında temzileyici nemlendirici o kadar temizleyicilerimden vazgeçemediklerimden biri Murad Clarifying Cleanser,

Cildim karma bazı böylgeleri yağlı ve akneye meyilli bakımını yapmadığım anda Akneler basıyor yüzümü. Akneye meyilli ya da yağlı ciltler için günlük yüz temizliği vazgeçilmez bir zorunluluktur.Yağlı ciltler, doğru ve etkili bakım uygulanmadığında akne ve sivilce oluşumuna yatkın bir dokuya dönüşür. Deride yaşlanmanın yan etkilerini geciktiren yağ tabakası olarak bilinen "sebum", gereğinden fazla çoğaldığında gözenekleri tıkayıp, önce siyah nokta sonra da sivilce oluşumuna neden olur.
Bu nedenle yağlı cilt yapısına sahip olan kişilerin kullandıkları ürünler konusunda oldukça hassas olmaları gerekmektedir.
Dünyada cilt bakımına yeni bir anlayış getiren ünlü dermatolog Dr. Howard Murad tarafından özel olarak geliştirilmiş Murad Clarifying Cleanser, patenti sadece kendisine ait Advanced Performance Complex özelliği ile cildi, gözeneklere derinlemesine nüfuz ederek temizler ve akne oluşumunu engellemeye yardımcı olur.

Ve şimdi Dudaklarımızda sıra. Dudaklarımızında o geceye hazır olması gerekiyor değilmi yeni yıla eşinizle nişanlınızla veya sevgilinizde güzel masum ve onun yanında olduğunuzu hatırlatacak bir buse ile girmek isteyebilirsiniz işte o anda dudaklarınızın yumuşacık ve mis gibi kokan bir dudak besleyici ile tamamlayabilirsiniz. Ve bunuda Burt's Bees ile yakalayabilirsiniz. 

 

Dudaklarınıza hem bakım yapıp hem de 'doğal' olarak güzel gösteren, tadına doyamayacağınız. %100 doğal Burt's Bees Nar Özlü Yenileyici Dudak Bakımı çatlamış dudaklarınızın yardımına koşuyor!


Antioksidan etkili Nar Özü içeren %100 doğal Burt's Bees Replenishing Lip Balm with Pomegranate Oil- Nar Özlü Yenileyici Dudak Bakımı, dudaklara nem vermeyi desteklerken dudakların pürüzsüz ve sağlıklı görünümünü geri kazandırmaya yardımcı oluyor. Nemlendirmesinin yanı sıra çok hafif bir renk vererek güzelliğinizi tamamlıyor! Özellikle kuru, soğuk ve rüzgarlı havalarda, ihtiyaç duydukça dudaklarınıza uygulayabilirsiniz! 

Dişlerimizi Unutmayalım...
Sevgilinizle geçirdiğiniz muhteşem yılbaşı gecesinin sabahında kocaman bir " Hoşgeldin 2012" öpücüğü paylaşmak hayal değil! Gece Ağız kokusundan uzak kalmak istiyorum diyenler ise ve ışıldayan dişlere sahip olmak isteyenler içinse tek bir ürün tek bir gerçek öneriyorum. Evde kaçıncı tüpü kullandığımızı bilmiyorum ama eşim ve ben severek de kullanmaya devam ediyoruz bu diş macunu 


  


İçeriğinde şeker bileşeni bulundurmayan, Türkiye’de ilk ve tek olan Dentiste’ Plus White – Ağız Kokusuna Karşı Diş Macunu normal diş macunlarının aksine, gece formüllü özel içeriğindeki 14 doğal bileşen ve yoğun C vitamini sayesinde gece boyunca ağızda oluşup ertesi sabah kötü kokuya sebep olan bakterileri engellemeye yardımcı oluyor. Etkisini ise ilk kullanımdan sonra hemen hissettirmeye başlıyor.

Ve sırada Cildimiz, vücudumuz var. Ben o gece ışıl ışıl ışıldamak insanları kendime hayran bırakmak ve yumuşacık tenimle dokunanları hayrete düşürecek ve bir kraliçe edasıyla dolaşmak istiyorum böyle bir cildim olsun istiyorsanız işte benim sırrım,
 
Burt's Bees 2012 yılına girerken Kraliçe Arı gibi dikkat çekmenize yardımcı olacak. Arı Sütü İçeren ve Cilde Aydınlık Veren Vücut Losyonu içeriğindeki doğal Mica minerali sayesinde cildinizi ışıl ışıl parlatmaya ve Ay Çiçeği Yağı ile de gece boyu cildinizi yumuşacık tutmaya destek olur. Cildinizin doğal parlaklığını arttırmayı destekleyen ve nemlendirmeye yardımcı olur.

Sırada Ellerimiz var... 
Ellerimi Tırnaklarımı tek bir markaya emanet ederim O daa... Sally Hansen. Sally Hansen El kremi ve Ojeleri ile harikala yaratabilirsiniz Üstelik Sally Hansen yılbaşı için güzel birde paket hazırlamış Yılbaşı tabi ki kırmızı seçeceğimiz için Kırmızı ojesi ile bu pakette...
SH Kırmızı Oje ile 15 Saniyede Tırnak Eti Çıkarıcı Sally Hansen Instant Cuticle Remover ve 18 Saat Etkili El Kremi Sally Hansen 18 Hour Protective Hand Creme alana bu yılbaşında Complete Salon Manicure – 5’li Etkili Kırmızı Oje yanında HEDİYE!


Amerika’nın tırnak bakımında en çok sevilen ve tercih edilen markası Sally Hansen, 2012’e sayılı günler kala Kırmızı Oje Hediyeli El Bakım Seti ile sevdiklerinize ve kendinize yeni yılda da bakımlı ve sağlıklı ellere sahip olmak için paha biçilmez bir hediye şansı sunuyor. Özel şeffaf makyaj çantası ile birlikte...

Ve en son sıra ayaklarımızda... O gece çok yorulacağız ayaklarımızın bu yorgunluğa önceden hazır olması ve yumuşaması lazım. Bunu nasıl mı yapacağız bunun için özel masaj salonlarına gitmemize gerek kalmadı artık bunu Bliss sayesinde evde kolayca yapabileceğiz artık İşte o harika ürün

Bu çorapla neler yapabiliriz. Bliss Softening Socks - Komple Ayak Bakım Çorabı ayaklarınıza spa’da uygulanan parafin bakımlarında ki yumuşacık etkiyi yaratmaya geliyor! Özel polimer jel yapısı ve E Vitamini, Üzüm Çekirdeği, Zeytin ve Jojoba özleri ile nemsiz ve kuru ayaklarınızı ve çatlayan topuklarınızı anında nemlendirmeye, beslemeye ve ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturmayı destekler. Bliss Spa bakımlarında kullanılan bu sihirli bakım çoraplarını giydiğinizde, ayaklarınızı hızla rahatlatarak nemlendirebilir böylece pedikürünüzün süresini uzatabilirsiniz. Eğer ayaklarınızın yoğun bir bakıma ihtiyacı varsa, gece çoraplarınızı giyerek uyuyabilirsiniz!

Küçük bir ipucu vereyim size: Yorgun ayaklarınızı rahatlatacak ve şımartacak tam bir spa bakımı için, çorabı giymeden önce Bliss vücut peelingi ile ezilmiş taze nane yapraklarını karıştırın. Serin su dolu bir kap içerisinde peelingi ayaklarınıza uygulayın. Devamında ayaklarınıza Bliss ayak kreminden uygulayın ve çorabınızı giyin.

Unuttuğum atladığım ürünlerim oldukça ekleme yapacağım ama genelde baştan ayağa bakım deyince aklıma gelenler bunlar. Sizde benim kullandığım bu ürünleri değerlendirerek cildinizde yaratacakları etkiyi görebilirsiniz. Sizinde Yılbaşı ağacınızın altı böyle hediyelerle dolu olsun...




Yeni yılda şimdiden hepinize Sağlık Mutluluk ve Bol Bol Kazançlar diliyorum... 

4 yorum:

  1. o diş macunu muhteşem !! şiddetle tavsiye ediyorum, çok frah bir nefesle uyanıyorsunuz sabah. beyazlatıyor da.. sevgiler

    YanıtlaSil
  2. ben hic birini kullanmadim simdiye kadar ama denemek lazim ;)

    YanıtlaSil
  3. Güzel seçimler :)

    http://lunaparkqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. MODAVESAİRE : Muhteşem ötesi bence herkesin kullanması gerekn bir diş macunu...

    want more fashion : aaa cnm mutlaka denemelisin bütün bu ürünlerle cildindeki farklılıkları göreceksin ve eminim ki teşekkür edeceksin..

    Lunapark Queen : Teşekkürler cnm...

    YanıtlaSil


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....