13.12.2011

Vanilya Clup Kutuları Değişti


Vanilya Club, her ay üyelerine, lüks markaların en iyi ve en yeni güzellik ürünlerinin 4-5 adet mini boyunu, özel bir kutuda gönderen, Türkiye’nin ilk güzellik kulübüdür. Parfümden saç bakımına, cilt bakımından makyaja kadar birçok kategoride mini boy ürünü üyeleriyle buluşturan Vanilya Club, üyelerinin kendisine uygun marka ve ürünleri keşfetmesini sağlıyor.

Vanilya Club ilk olarak Ekim 2011’de açılmış, üyelerine ilk Vanilya kutusunu Kasım 2011’de göndererek, bu ayrıcalıklı hizmeti üyelerine sunan ilk site olmuştur. İlk aydan itibaren büyük ilgi gören Vanilya Club, 11 Kasım’a kadar 15TL/ay üyelik ücreti ile hizmet vermiş, daha sonra üyelerinin istek ve ihtiyaçlarını yeniden değerlendirilerek hizmet kalitesini arttırmaya karar vermiş ve üyelik aidatını 35TL/Ay olarak yeniden belirlemiştir.

Vanilya Club'un değişen özellikleri ise ürünler numune boyutlarından daha büyük ve daha fazla kullanım imkanı olan ürünlerin kutulara girmesi. Ve Daha fazla ürün gönderimi yapılması. Ve en çok beğendiğiniz ve almadan denemek istediğiniz ürünlerini mağazalardan isteyemiyorsunuz ama burada kapınıza kadar geliyor. Bence harika bir fikir bu ve herkesin eminim ki severek üye olacağı bir site ve Her üyenin kazandıracağı iki üye için bir aylık kutu göndermi de bedavaya geliyor. Sizde bir ay bedava kutu alabilirsiniz. Hadi sizde katılın bu harika dünyaya Üye olmak için buradan üye olabilirsiniz



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....