12.01.2012

ATALAR 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu

ATALAR 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda , maskülen ceket-pantolon takımlarla kombinlenen ipek saten bluzlarda kullanılan kadınsı detaylar ön plana çıkıyor. Yünlü krepler, bukletler, kaşmirler ve viskonlar koleksiyonda göze çarpan kumaşlar arasında. Eteklerde 80’li ve 90’lı yıllardan esinlenen ATALAR’da, midi boy etekler sezonun en çok tercih edilecek parçalarının başında geliyor. Pantolonlarda ise skinny, pilili ve şalvar tarzı modeller geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Ceket tutkunlarını da unutmayan ATALAR, aksesuar ve cep detaylarıyla hareketlendirdiği modelleriyle hem spor hem de şık bir görünüm yaratıyor.ATALAR Koleksiyonları’nın vazgeçilmezi olarak nitelendirilebilecek elbiseler, yine hafta sonu ve iş günleri için özel alternatifler sunmaya devam ediyor. Soğuk kış günlerinin koruyucu kalkanı manto ve kabanlar ise, klasik çizgisinden vazgeçmiyor.







Ara beden şıklığı da unutmayan ATALAR, 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda pantolon, etek, palto, takım ve elbise modellerinde trendleri ön plana çıkartan tasarımlarıyla, farklı bedenlerdeki kadınlara kendini özel hissettirmeye devam ediyor.

Davetler için şık gece kıyafetlerinin ve kokteyl elbiselerinin de yer aldığı ATALAR 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda stil sahibi kadınların gardıroplarını tamamlayan parçalar, kış akşamlarını ısıtıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....