18.01.2012

Verda Çakan Mücevher Koleksiyonu


Verda Çakan’nın tasarladığı  yüzük, bilezik, kolye, küpe ve şahmaran  anlam kazanıyor. Taşıdığınız mücevher şıklığınızın yanısıra üzerindeki sembolün anlamı ile ayrı bir değer kazanıyor. 


Benim favorim yüzük oldu hediye edilse hayır demem açıkçası. :) (Bu söz sana Kocacım)





Siyah ve beyaz , pembe ve beyaz gibi iki güçlü rengi kullanarak anlam kazanan MAYA Koleksiyonu, karakteristik renklerin birlikteliğini taşıyor. Çok değerli olan abanoz ağacı, gümüş ve cz taşlarla tasarlanan mücevherler, pırlanta işçiliğiyle elde teker teker üretiliyor. Alt tabanında bulunan abanoz ağacı teker teker elde kesiliyor.  Eski çağlardan beri en değerli ağaçlardan biri olarak bilinen  ve mücevher yapımında kullanılan Abanoz  ağacı mücevhere en az değerli taşlar kadar değer katıyor.
Maya koleksiyonunda, Verda Çakan’ın kullandığı ve özel olarak seçtiği Maya sembolü Korunma anlamına geliyor. Bu sembol Aurayı temizliyor ve kötü enerjilerden sizi koruyor.  Yüzük, küpe, kolye kelepçe bileklik ve şahmarandan oluşan koleksiyon şıklığın anahtarını kadınlara sunuyor. Özellikle koleksiyonun en dikkat çekici parçalarından biri olan şahmaran, ele zarafet kazandırarak, şıklığınızı tamamlıyor.

Verda Çakan tasarımları Cihangir’de bulunan Fashion Project mağazasında ve çok yakında www.verdacakan.com sitesinden satın alabilirsiniz. Sembollerin yanı sıra kişiye özel tasarımlar yapan Verda Çakan’a internet sitesinden ya da tasarım ofisinden ulaşabilirsiniz.

Kolye, bilezik, yüzük, sahmaran adet Fiyatı: 150 TL
Küpe Fiyatı: 175 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....