27.02.2012

Aksesuar dünyasının yeni trendsetter’ı ile tanışın: Zoopa!


İşte o! Gördüğünüz anda kalbinizi hızla çarptıran, çekim gücüyle büyüleyen, hemen sahip olma isteği uyandıran o çanta! Yani Zoopa!. Her parçasına aşık olacağınız Zoopa!, aksesuar dünyasının yeni trendsetter’ı oldu.
Zoopa!, her sezon birbirinin aynısı modelleri görmekten sıkılanlara taze bir nefes aldırıyor. Paris, Londra, Milano ya da New York sokaklarında alışverişe çıkmadan da stil sahibi olan, benzersiz bir parça bulmanın mümkün olduğunu kanıtlayan Zoopa!, lüks sınıfındaki tasarımları erişilebilir kılma cesaretini gösteriyor. Böylelikle özgün bir stile sahip cesur moda öncülerinin ve kendini sürekli yenileyen genç ruhların gardıroplarının vazgeçilmezi oluyor.
Aksesuar dünyası yeni trendsetter’ıyla tanıştı: Zoopa!. Ünlü markaların deri ürünlerinin doğduğu topraklarda, Türkiye’de dünyaya gelen Zoopa!, genç tasarımcıların kaleminden çıkıp yarım yüzyıllık deri ustalarının ellerinde hayat buluyor. Farklı dillerde “süper” sözcüğünün söylenişinden türeyen Zoopa!, ismi gibi özgün, dinamik, genç ve daima “yeni” tasarımların sözünü veriyor. Özgün bir stile sahip moda öncülerinin stil sırrı Zoopa!, kendini sürekli yenileyen genç ruhlara ayna tutuyor: Zoopa!, yani Sen!







Her parçası lüks içinde yüzüyor!

Farklı trendleri yorumlayan her Zoopa! koleksiyonu, ilk görüşte aşk yaşatan, kalpleri hızlı çarptıran arzu nesnesi parçalardan oluşuyor. Kalabalıkta hemen seçilen Zoopa! çantalar, adeta tek parçayla nasıl stil değiştirilebileceğini ispatlıyor. Zoopa!, Paris, Londra, Milano ya da New York sokaklarında alışverişe çıkmadan da kendi stiline yakışacak benzersiz bir parça bulmanın mümkün olduğunu kanıtlıyor. Fonksiyonel bir yaratıcılığa inanan Zoopa!’nın çantalarında içerideki kancaya bağlı minik bir el feneri bulunuyor. Böylece çanta büyük olsa da aradığınızı bulmak kolaylaşıyor.

Lüks sınıfındaki tasarımları erişilebilir fiyatlarla sunma cesaretini gösteren Zoopa!’nın Fringe, Tassel, Star, Zoo, Fest, B&W ve Denim adlı yedi farklı line’dan oluşan 2012 kış koleksiyonu ise, 99 TL ila 299 TL arasında bulunuyor.

Zoopa! 2011-2012 Kış Koleksiyonu’nu İstanbul’da Cevahir YKM, Meydan YKM ve Güneşli Matraş mağazaları; Ankara’da Kızılay YKM, Kentpark YKM, Burç Bahçelievler ve Burç Accessories mağazaları; İzmir’de Konak YKM mağazası; Antalya’da Deepo AVM Matraş mağazası; Hatay’da Çarşım mağazası ve İçel’de Forum YKM mağazasında bulabilirsiniz.

Zoopa! koleksiyonlarını görmek ve daha ayrıntılı bilgi için www.zoopa.com.tr adresini ziyaret edebilir; Zoopa!’yı www.facebook.com/zoopafashion ve @zoopafashion adreslerinden sosyal medya üzerinden takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....