4.02.2012

Harvey Nichols ve Brandroom unutulmayacak bir Sevgililer Günü

Harvey Nichols ve Brandroom unutulmayacak bir Sevgililer Günü fırsatı sunuyor. 6-14 Şubat tarihleri arasında Harvey Nichols ve Brandroom mağazalarından en yüksek alışverişi yapan ilk 10 çift Pera Palace Hotel’de 1 gece konaklama şansı bulurken, ikinci en yüksek alışverişi yapan 10 kişi ise Pera Palace Spa paketi kazanıyor. Konaklama ve Spa paketi 15 Şubat-31 Mart tarihleri arasında kulanılabiliyor.

Harvey Nichols’dan özel hediye seçenekleri









Harvey Nichols, aşkının coşkusunu “Sevgililer Günü” hediyelerine yansıtmak isteyenlerin ilk adresi oluyor. Birbirinden özel hediye seçenekleriyle fark yaratan marka, hediyelerinin yanı sıra sunduğu benzersiz hizmetiyle de ön plana çıkıyor. Sevgilisine seksi iç çamaşırlarıyla sürpriz yapmak isteyenler için, Agent Provocateur, Chantelle, Lascıvıous, Parah, Lou, Juicy Couture gibi markaların aşkın rengi kırmızı, romatizmin rengi pembe ya da gizemli cazibenin rengi siyah ve kışkırtıcı dantelli modelleri şık seçenekler oluşturuyor.

Moda takipçisi sevgililer için, Michael Kors, Diane von Furstenberg, Salvatore Ferragamo Alexander Wang markalı çantalar; Sergio Rossi, Nicholas Kirkwood, Christian Louboutin, Torry Burch Stuart Weitzman, Maison Martin Margiela imzalı ayakkabılar ön plana çıkıyor. İş yaşamına stilini yansıtan sevgililer için Ralph Lauren seyahat çantaları... Şıklığı ayrıntıda ve zarafette arayanlar için Kısmet, Leonard, Loopie Love, Ishaya aksesuarlar…

Tateossian, Babette Wasserman markalı kol düğmeleri erkekleri şımartacak elegan hediye seçenekleri arasında, Renkli dünyası ile size mutluluk saçan Sevgililer için Duchamp marka, kravatlar, yaka mendilleri ve Armani Collezioni, Salvatore Feragamo aksesuarlar Harvey Nichols mağazalarında sevgililere alınmayı bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....