24.02.2012

Reebook Memnuniyet Anketinin Son Yıldızı Kelly Brook



Kelly Brook, ünlü fotoğrafçı Rankin’in objektifi karşısına geçerek Reebok’ın yeni EasyTone kampanyasına destek veren yıldızlarından biri oldu. Model ve oyuncu olan Kelly, son üç yıldır günlük rutininin bir parçası olarak Reebok EasyTone ayakkabı ve giyim ürünlerini kullanıyor. Kelly şimdi ise, Reebok Memnuniyet Anketi elçileri olan ünlü model Helena Christensen ve Hollywood aktristi Eva Mendes’in arasına katılarak EasyTone’un son kampanyasının destekçileri arasına girdi.

Kelly Brook için iyi görünmek ve formunu korumak hayatta onu mutlu eden faktörlerin başında geliyor. Kelly, EasyTone ile olan bağını şu şekilde anlatıyor: “Ben büyük bir EasyTone fanıyım! EasyTone ayakkabılarımı uzun süredir sıklıkla kullanıyorum. Çok konforlu olmalarının yanında renkleri ile de beni cezbediyorlar. Antrenmanlarıma ve günlük rutinime harika katkı sağladılar. Helena Christensen ve Eva Mendes ile birlikte EasyTone kampanyası içinde yer almaktan çok mutluyum. Benim düşünceme göre ikisi de çok başarılı ve ilham verici kadınlar.

EasyTone’un 2012 İlkbahar/Yaz ayakkabı ve tekstil ürünleri koleksiyonuna modellik yapmasının yanı sıra Kelly, Rankin’in objektifine hayattan en fazla zevk aldığı şeylerle ilham alarak poz verdi: çilek yiyerek ve rugby topları dolu olan havuzda uzanarak!

 



EasyTone’un ve Reebok Memnuniyet Anketinin destekçilerinden bir diğer isim ise kişisel tatminini sağlıklı bir yaşama sahip olmakta bulan dünyaca ünlü model Helena Christensen. Helena, hayata bakış açısını; sağlıklı ve fit kalarak zamanını en iyi şekilde değerlendirmek olarak açıklıyor. Sürekli hareket halinde olan Helena, EasyTone ayakkabılarının günlük yaşamına olan katkısını ve EasyTone kampanyasında yer almasından dolayı duyduğu heyecanı şu şekilde anlatıyor: ”Rankin ile çalışmak çok eğlenceli, muazzam bir enerjiye sahip, hayata bakış açısı harika ve çok iyi bir mizah anlayışı var. Reebok ile çalışmak ise bana her zaman ilham veriyor ve vücudumun şeklini korumam konusunda çaba sarf etmem için ekstra motivasyon sağlıyor.”

EasyTone kullanan kadınlardan, ayakkabılarını ne kadar sevdikleri ile ilgili çoğunlukla olumlu geri dönüşler aldıklarını söyleyen Reebok Women Fitness Manager Martina Jahrbacher, düzenli bir fitness programı ile birlikte kullanıldığı zaman EasyTone ürünlerinin kadınlara her anlamda ekstra fayda sağladığını belirtiyor. Günlük yürüyüş aktivitelerinde bile şık ve kadınsı görünmelerini sağlayan moda renkler ile tasarlanmış EasyTone koleksiyonu kadınlara kendilerini güzel hissetmelerini sağlamanın yanında fit bir görünüm kazandırarak ekstra güven veriyor.
 


 


Anket ile ilgili diğer tüm detaylara Twitter üzerinden @reebok#satisfying#easytone ve Facebook sayfasından www.facebook.com/reebokwomen ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....