23.03.2012

Spor ve Alışveriş Tutkunları Sporena'da Buluşuyor



Benim gibi netten alışveriş tutkunu ve spor malzemelerini bulmakta zorlanan biriyseniz Sporena tam size göre....

Sporena, son moda ve en kaliteli ürünleri, en uygun fiyatlarla ayağınıza getiriyor. Futbol, basketbol, tenis, fitness, outdoor ve daha birçok spor dalında lider markalar Sporena'da! Nike, Adidas, Puma, Arena, Asics, Buff, Columbia, Converse, DC Shoes, Dexter, Eastpak, Etnies, Fila, Fire Fly, Hannah, Hi-Tec, Hummel, Jack Wolfskin, Keen, Lafuma, Loap, Mbt, Merrell, MBT, New Balance, O'Neill, Onitsuka Tiger, Paul Frank, Reebok, Salomon, Skechers, Slazenger, Speedo, Superga, Sorel, Umbro, Wilson ve çok daha fazlası Sporena'da buluşacak.

Spor ayakkabı, spor giyim, spor ekipman, spor aksesuar kategorilerinde; eşofman, şort, forma, çanta, raket ve benzeri tüm ihtiyaçlarınızı Sporena'dan kolayca satın alabilirsiniz.

Ücretsiz iade garantisi, Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo, geniş marka ve ürün gamı ile bütün spor ihtiyaçlarınız Sporena'nın güvenli alışveriş sistemiyle bir tıkla evinizde!



Facebook ve Twitter hesaplarında da takip kampanya haberlerini takip edebilirsiniz. 




Spor Alışverişiniz için En Uygun Adres Sporena

3000'ten Fazla Üründen Oluşan Zengin Koleksiyon
Alışageldiğiniz spor mağazalarında sınırlı seçenek arasından istediğiniz renk ve bedeni bulmakta zorlanırsınız. Sporena.com’da 80’in üzerinde marka, 3000’in üzerinde ürün çeşidi ile ve her geçen gün zenginleşen ürün seçeneği ile sizin hizmetinizdeyiz. Üstelik çok daha kolay aradığınızı bulabileceğiniz keyifli bir alışveriş deneyimi garantisi ile.
Sizin için Doğru Seçime Hemen Ulaşın
Sporena.com'un akıllı filtreleme sistemi sayesinde binlerce çeşit arasından ihtiyacınız olan ürüne hemen ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünün numarasına/bedenine karar verme, sahip olduğu teknolojiler ve özellikleri hakkında size detaylı bilgi vermeyi en önemli görevlerimizden biri kabul ediyoruz. Böylelikle her yönüyle ihtiyacınıza cevap verecek ürünü satın aldığınızdan emin olmanızı sağlıyoruz.
Hızlı, Ücretsiz ve Doğru Teslimat Garantisi
Siparişinizi Türkiye'nin istediğiniz yerine bedel alt limiti olmaksızın ücretsiz olarak gönderiyoruz. Sizin sporena.com'dan alışveriş keyfini bir an önce yaşayabilmeniz için verdiğiniz siparişi en kısa sürede kargoluyor ve 1-3 iş günü içerisinde istediğiniz adreste kapınıza teslim ediyoruz.
Ücretsiz İade ve Değişim Garantisi
Online alışveriş keyfinizdeki olası engelleri en aza indirgemek için sizlerin beklentilerine cevap veriyoruz. Herhangi bir sebepten dolayı memnun olmadığınız ürünleri 30 güne kadar hiç bir koşul sürmeden ve ücretsiz olarak iade edebilir ya da başka bir ürünle değişebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....