7.06.2012

Derimod’dan babalara yüzde 50 indirim





Yılın moda trendlerini yansıtan iddialı ayakkabı koleksiyonları ile fark yaratan Derimod, 2012 İlkbahar&Yaz erkek ayakkabı koleksiyonu ile “Babalar Günü”ne özel yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Yeni koleksiyonunda konfor ve şıklığı ön planda tutan Derimod, her yaşa ve her tarza uygun seçenekler sunarak babalara rahat bir yazın müjdesini veriyor...

Derimod 2012 İlkbahar&Yaz koleksiyonunda yer alan konforlu, hafif ve sağlıklı onlarca erkek ayakkabı modeli ile şıklığından ve rahatlığından ödün vermeyen babalara “Babalar Günü”ne özel yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

Derimod 2012 İlkbahar&Yaz koleksiyonunda klasik ve spor kullanıma uygun her tasarımı bulmak mümkün. Deri ve süetten oluşan koleksiyonda yılın moda renkleri lacivert, beyaz, bej, vizon ve haki tonları öne çıkıyor. Özellikle koleksiyonda yer alan casual ayakkabılar, canlı renkleri, rahatlığı, esnek yapısı ve bakteri üretmeyen eva tabanları ile sağlıklı yürüyüşleri mümkün kılıyor. Klasik modeller ise yaz mevsimine özel, hava alan malzemeden üretilen yumuşak ve hafif tabanları ile rahat bir yazı garanti ediyor. Koleksiyonun diğer vazgeçilmezleri ise son yıllara damgasını vuran parmak arası deri terlikler ve bej, tarçın renkli süet yürüyüş ayakkabıları olarak dikkat çekiyor.

Derimod, 17 Haziran Pazar günü kutlanacak “Babalar Günü” için 2012 İlkbahar&Yaz erkek ayakkabı koleksiyonunu hem iş hem tatilde rahatına ve keyfine özen gösteren babalara yüzde 50 indirim fırsatı ile sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....