1.06.2012

John Frieda Boyalı Saçlar İçin Onarıcı Bakım Serisi


John Frieda’nın sevgili Uluslararası Yaratıcı Danışmanı Luigi Murenu yine yaptı yapacağını! Luigi Gucci’nin son defilesinde kulisteki süper modelleri birer modern zaman kadınına dönüştürdü. Luigi’ye göre bu kadın; ROMANTİK VE KARANLIK AMA HERŞEYDEN ÖTE ŞEYTAN!

KARANLIK VE RÜYA GİBİ!
Gucci koleksiyonunun yaratıcı danışmanımıza hissettirdikleri şöyle: “Raphaelite öncesi resim sanatını düşünün; o dönemde Gotik detayların altında hafif ve ince bir ruh vardı. Bu ruhu defiledeki saçlara yansıtmak istedim. Kadife ve altın aksesuarlar, şarap kırmızısı ve orman yeşilinin birleşimi karşımıza tahrik edici bir kadın çıkarıyor! Bu stilin altında adeta bir Rosetti tablosunda olduğu gibi Karanlık bir şiir ve Kaliteli bir abartı saklı.”


Luigi Murenu bu saçı nasıl yaptı?
- Saçlarınızı John Frieda Full-Repair™ Perfect Ends Sheer Mist - Ağırlık Yapmayan Onarıcı Sprey ile ıslatın ve ardından kurumaya bırakın. 
- John Frieda Luxurious Volume Saç Köklerinden Başlayarak Yoğun Hacim Kazandıran Saç Sprey’ini saç diplerine doğru güzelce sürün ve saçınıza hacim verin. Saçınızı ortadan ikiye ayırmadan önce tarayın. 
- Saçlarınızı yenilemek ve hareket katabilmek için John Frieda Luxurious Volume Hacim Kazandıran Kuru Şampuan’ı kullanın (Luigi’nin kulislerindeki en vazgeçilmez ürünü!).
- Ortadan ikiye ayırdığınız saçlaırnızın önünden 2 parçasını alın ve hafifçe toka ile arkaya doğru tutturun, saçınıza taç görüntüsü vermiş olacaksınız. Saçınızın ucuna fotoğraftaki gibi bir aksesuar takın. Bu defilede Luigi’nin tercihi tabi ki Gucci idi! 
- Elinizle saçarlınızı hafifçe tarayarak dalgalandırın. 

FullRepair Agirlik Yapmayan Onarici Sprey 24,50 TL


FullRepair Onarici Bakim Kremi 24,50 TL
 FullRepair Onarici Şampuan 24,50 TL
 FullRepair Onarici Bakim Maskesi 24,50 TL

2 yorum:

  1. bu seri gerçekten muhteşem, maskesi harika!

    YanıtlaSil
  2. Bazı eczanelerde bulamadığımdan internetten güvendiğim bir siteden alıyorum çok memnunum tavsiye ederim hariha bir ürün

    http://www.dermobakim.com/John-Frieda_br_23

    YanıtlaSil


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....