11.06.2012

Modern babaların hediyesi: Levi’s 501 jeans


Gerçek bir klasik ve tüm zamanların modası Levi’s® 501® Jeans, ideal Babalar Günü hediyesi olarak karşımıza çıkıyor. Düz paça kalıbı ve orijinal tasarımıyla Levi’s® 501® jeans her gardırobun vazgeçilmezi.




Babanızın beğeneceğinden emin olacağınız bir hediye arıyorsanız, Levi’s® 501® Jeans’i tercih edebilirsiniz. Anti-Form özelliği sayesinde vücudu tam sarmayan Levi’s® 501® jeans son derece rahat, kullanışlı ve dayanıklı. Normal kalıp, normal yükseklik ve düz paça özellikleriyle öne çıkıyor.

Orijinal ve ikonik tasarımıyla farklı kıtalarda ve farklı jenerasyonlarda dünyanın en çok giyilen jean’i haline gelen Levi’s® 501® jeans her dönem yeni trend ve akımlara yenilenerek ön planda kalmayı başarıyor.

Levi’s® 501® jeanle farklı kombinler

Levi’s® İlkbahar/ Yaz 2012 koleksiyonundaki farklı renk ve yıkamalara sahip Levi’s® 501®’ler ile farklı tarzlar yakalanabiliyor.

Babanız, Levi’s® 501® ile modern, rahat ve casual bir görünüme sahip olabilir ya da daha rafine bir tarz için Levi’s® 501® jeani pastel tonlarda üstler ve kahverengi ayakkabılarla kombinleyebilir. Daha sofistike bir tarz için ise koyu tonlarda Levi’s® 501® jeani denim gömlek ile giyip ideal denim-on-denim stile sahip olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....