5.03.2013

Twist 2013 İlkbahar - Yaz


Şehrin dinamiğine uyum sağlayan, renkli ve canlı koleksiyonlarında ruhunu özgür bırakabilenlerin tarzını yansıtan Twist, 2013 İlkbahar-Yaz sezonunda desenlerle birlikte deniz ve güneşe vurgu yapıyor.

60’lı yılların dama desenleri, siyah ve beyaz çizgiler, tropik detaylar ve puantiyeler ile baştan aşağı desen olmak sezonun en iddialı hareketi olarak ilk sırada yer alıyor. Tül ve filenin tüm kumaşlar ile birlikte kullanımı cool bir görünüm için alternatif bir tarzı yansıtıyor. Sezonun en yeni hareketini ise; içi şortlu, dışı topuklara kadar inen şifon pantolonlar oluşturuyor. Ayrıca rengarenk çino pantolon ve şortlar renkli bir yaz için birebir çözüm sunuyor.

Tiril tril maksi elbiseler, çiçek baskılar, işlemeler ve boncuklar ile hippy tarzı bu yaz yakamızı bırakmayacağa benziyor. Tüp etek modası devam ederken, kabarık etekler ve asimetrik uçlu, derin yırtmaçlı maksi etekler onlara eşlik ediyor.

Uzakdoğu esintisi Ejderha motifi ile geliyor koleksiyona. Son yılların vazgeçilmezi kuru kafa motifi ise hem baskı hem de düğme ve aksesuar olarak koleksiyonda yer buluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....