26.10.2014

Mascara’nın Seçkin Sonbahar/Kış Koleksiyonu


Mascara markasını tesettür giyimine meraklı bütün hanımlarımız bilir sanırım. Benimde çizimlerini ve tarzını çok sevdiğim bir marka.. Kıyafet seçimlerinde öncelik verdiğim modeller arasında. 

Naki, Mascara ve Emina markaları adı altında farklı zevklere hitap eden seçkin ürünlerini 100’ün üzerinde satış noktasında tüketiciyle buluşan Mascara’nın tüm ürünlerini artık online satış sitesi www.naki.com.tr’den de sipariş verebiliyoruz.


Her yaş ve zevkten müşteriye birbirinden şık ürün alternatifi sunan Mascara, online alışveriş sitesinde açılışa özel %70’e varan indirimler sunuyor. Ölçülü giyime yeni trendler kazandıran Mascara’nın Sonbahar/Kış koleksiyonu birbirinden şık tunik, gömlek, elbise, etek, ceket ve takımlardan oluşuyor. 



Rahat ve spor şıklık arayanlara

Geride bıraktığımız sezonlarda yıldızı parlayan spor kıyafetler bu sezonda da popüleritesini sürdürüyor. Günlük yaşamda rahat olmayı seven fakat şıklığından ödün vermeyen bayanlar bu parçalar tam size göre!

Mascara’nın seçkin Sonbahar/Kış koleksiyonundaki ürünlere göz atmak ve dilediğinizi anında sipariş vermek için www.naki.com.tr adresini ziyaret etmeniz yeterli.

Dilerseniz Mascara‘yı Facebook ve Instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....