12.07.2010

Algamax Vitamin ürünleri

Algamax Demişken;

Spirulina, özel havuzlarda yetiştirilip yıkandıktan sonra hiçbir kimyevi işleme tabi tutulmadan kurutulup kapsül halinde paketlenmektedir. Ürünlerimizin kimyasal ve mikrobiyolojik analizleri Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Mikrobiyoloji Kalite Kontrol ve Analitik laboratuarında yapılmaktadır.


Önemi:
- Yüksek oranda E vitamini, beta-karoten, fikosiyanin, GLA ve klorofil içeren doğal bir besindir.
- Doğadaki en zengin B12 kaynağıdır.
- Omega3 ve Omega6 yağ asitleri içermektedir.
- Ispanaktan 58 kat fazla demir içerir.
- Ağırlığının %1'ini en önemli doymamış yağ asidi olan GLA oluşturur.
- Doğadaki en zengin antioksidan kaynaklarından biridir.

Faydaları
- İçeriğindeki fikosiyanin, alfa linolenik asit (ALA), beta-karoten, vitamin C, E ve mineraller ile bağışıklık sisteminin desteklenmesine yardımcı olur (antioksidan). Ref:(6)(7)(8)(9)
- İçeriğindeki doğadaki emilimi en kolay +2 değerlikli demir ile kadınlarda sıklıkla görülen demir eksikliğinin giderilmesine yardımcı olur (anemi). Ref:(1)(2)
- İçeriğindeki yüksek değerde ve oranda protein, beta-karoten, vitamin ve mineraller ile yaşlanma etkilerinin geciktirilmesine yardımcı olur (anti-aging). Ref:(4)(8)
- İçeriğindeki fikosiyanin ve GLA ile tansiyonun dengelenmesine, kolesterol ve kan şekerinin normal seviyede tutulmasına yardımcı olur. Ayrıca GLA'nın diyabetik komplikasyonlarda umut vaad ettiğini gösteren pek çok hayvan ve insan çalışması bulunmaktadır Ref:(3)(4)(5)(8)(10)(12-15)
- Dikkat eksikliği ve hiperaktivite (ADHD) ile ilgili olarak yapılan çalışmada GLA ve çinkonun bu konuda önemli bir yer tuttuğuna işaret edilmiştir. Ref:(16)
- Enerji destekleyici doğal bir besin kaynağıdır. Ref:(17)
- Omega3 yağ asitlerinin antidepresan etkisi ile ilgili olarak yapılmış anlamlı bilimsel veriler mevcuttur. Ref:(11)(18)(19)

Bu benim kullandığım işte. Dediğim gibi ben sadece vitaminlerimi tamamlamak için kullanıyorum ama diyet ve kilo problemleri olanlar çeşitli hastalıkları olanlar dahil birçok tedavi edici yönü var.


ve daha birçok ii yönü için web sitesini araştırabilirsiniz
http://www.akuatik.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....