18.11.2011

Çukurcuma'nın En sevdiğim Köşesi

Varak Evi… Sık sık ziyaret ettiğimiz, buna rağmen çok sık özlediğimiz bir yer Varak Evi. Çukurcuma Faik Paşa Yokuşunda çok sevdiğimiz dostlarımız Mahir ve Murat’ın varak atölyesi ile antika mobilya ve objelerin satıldığı dükkanları bizim için vazgeçilmez bir ilham kaynağı. Mağazalarımızda kullandığımız antika mobilyaların büyük bir kısmını Varak Evi’nden seçiyoruz, ve her gittiğimizde bizi kendine hayran bırakan yeni ürünlerden almadan edemiyoruz. Özellikle ayna ve çerçeve konusunda iddialı bir çeşide sahip bu dükkanda aynı zamanda özenle seçilmiş çok özel mobilyalar ve objeler de var.

Çocukluklarından beri varak işi ile uğraşan Mahir ve Murat’ın, seçici, özenli ve detaycı zevklerinin yansımalarını dükkanlarında hissetmemek mümkün değil. Varak konusunda Türkiye’de parmakla gösterilen ustalar olan Mahir ve Murat’ı ileriki günlerde size daha yakından tanıtmayı düşünüyoruz. Ama şimdilik bu iştah kabartan fotoğraflarla yetinebiliriz.










Varak Evi’ne ulaşmak isteyenler için tel: 0212 2456568 , adres: Faik Paşa Yokuşu no: 53-55 Çukurcuma

3 yorum:

  1. hem şıkk hem de nostaljik!

    YanıtlaSil
  2. bayılıyorum böyle şeylere, kesinlikle en kısa zamanda uğranmalı buraya:)

    YanıtlaSil
  3. varak herzaman cok guzel bence cok gosterıslı ve guzel duruyor en cok sevdgım dekorasyon yaparken avangarde calısmak spor varak bır arada olunca bence cok guzel oluyor herseyın fazlası zarar :))

    çekilişime beklerim

    http://www.nalanhaznedar.com/2011/11/nalan-haznedar-hediye-verirse.html

    YanıtlaSil


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....