13.12.2011

Yeni Yılda Uzamayan Tırnaklara Veda !

Yıllardır uzunlukları eşit olmayan kırılgan tırnaklarınızdan şikayet ediyor, etkili bir sonuç için her çözümü deniyor olabilirsiniz. Bir de yaşınız kaç olursa olsun tırnak yeme alışkanlığından vazgeçemiyorsanız, tırnaklarınıza ihtiyacı olan özeni göstermiyorsunuz demektir! 2012 yılı tam da tahmin edildiği gibi çok özel bir sene olacak çünkü sürekli kırılan ve yavaş uzayan kısa tırnaklarınız için yenilikler getiriyor! 

Amerika’nın tırnak bakımında en çok sevilen ve tercih edilen markası Sally Hansen’ın Nail Growth Miracle™ - Tırnak Uzatan Mucize'si, adı gibi tek bir şişede mucizeler yaratan, etkisi klinik çalışmalarla kanıtlanmış özel formülü ile sadece 5 gün içersindetırnaklarda %30'a varan hızlı uzama sağlamaya yardımcı oluyor. 

Kırılgan tırnaklarda, tırnağın yapıtaşı olan Keratin oranı oldukça düşüktür.Tırnak Uzatan Mucize, içeriğindeki keratin takviyesi ile bu oranı dengeleyerek, tırnakları güçlendirmeye yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra yetersiz beslenme ve stres gibi sebepler yüzünden vücudun yeterli miktarda alamadığı vitaminleri takviye etmeye destek oluyor.


Nail Growth Miracle™ - Tırnak Uzatan Mucize: 36,50 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....