7.03.2012

Sezgi Beşli-iki Designshoe

Facebook sayfamı incelerken fark ettim bu harika ayakkabıları. Sezgi Beşli diye geçiyor sayfaları ve harika tasarım ayakkabılara imza atmışlar bence. Ben ayakkabıları incelerken kendimden geçtim bakalım siz ne düşüneceksiniz...



Sezgi Beşli 8 Mart 1981 tarihinde Ankara'da doğdu. 1999 yılında Özel Seymen Kolejinden mezun oldu. 2004 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil/Moda Aksesuar Tasarımı Bölümünü bitirdi. Üniversite eğitiminin ardından İstanbul'a yerleşti ve 2004 yılından itibaren çeşitli tekstil ve ayakkabı firmaları için özel koleksiyonlar hazırladı.

2009 senesinde Moda Tasarımcıları Derneğine katıldı. Bireysel markası olan Sezgi Beşli'yi 2009 senesinde oluşturup, "Patchgothic" ismini verdiği 2009-2010 Sonbahar Kış koleksiyonunu tasarladı.
Devamında 2010 İlkbahar Yaz "Soldier of Fortune" ve "Lady's Bohemian Rhapsody" kombine koleksiyonunu tasarladı. 2010 senesinde Bebek Şenliği organizasyonu'na Galatamoda tasarımcıları ile beraber katıldı.

Aralık 2010 Tarihinde Konya Selçuk Üniversitesi'nin daveti üzerine 2011 İlkbahar Yaz trendleri ve tasarım çizgisi hakkında konferans gerçekleştirdi.
Sezgi Beşli için aksesuarın ve tasarımlarındaki küçük detayların vurgusu önemlidir. Tasarımlarında detaydan bütüne doğru gitmek O'nun stilinin bir parçasıdır. Tasarladığı ürünün düğme tasarımı bile bütünün küçük ama en önemli detaylarından biridir.
Sezgi Beşli Ayakkabı, çanta, kemer ve şapkanın yanı sıra deri ve tekstil giyim tasarımları da yapmaktadır.

İnternet sitelerinde de modelleri inceleyebilirsiniz... http://www.2iki.com.tr



 
















1 yorum:


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....