20.03.2012

Zidaya.com yayında....






Modayı yakından takip edip en son trendleri, en şık kıyafetleri ve en güzel kombinasyonları arayanlar için artıkZidaya var. Dünyada bir çok ülkede tarzına özen gösteren kadın ve erkeklerin ilk tercihlerinden biri olan alışveriş sitesi  Zidaya  her geçen gün büyüyen etkileyici ürün yelpazesi ile artık Türkiyede!  Zidaya'ya  kayıt olan herkese 50 TL lik hediye çeki kazanma şansını sizde yakalayın bu fırsatı kaçırmadan hemen üye olun ve kuponunuzu kullanın. Üye olmak için Zidaya'ya gidelim mi?  




Zidaya’nın Farkı Nedir
·         Hem kadın hem de erkek modasında en son moda trendleri göz önünde bulundurularak seçilen binlerce ayakkabı, kıyafet, aksesuar ve kozmetik ürününü sizlere sunuyor.

·         Avrupalı şık bayanların tercihi Seven Seconds ve Anna Field, dünyaca ünlü Pier One ile Zidaya’da yan yana.  Bunun yanında Zidaya moda bağımlılarını olduğu kadar, spor tutkunlarını da düşünüyor. Adidas, Puma, New Balance ve daha niceleri, yüzlerce ürün seçeneği ile Zidaya’da en uygun fiyatlarla sizi bekliyor.

·         Üstelik Zidaya kısa süreli ve sınırlı sayıda üründe yapılan kampanyalar ile değil, 4 mevsim boyunca her zaman en şık tasarımları, uygun fiyata ve hızlı bir şekilde sizlere ulaştırmayı hedefliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....