10.08.2012

Bioderma Photoderm Serisinden İki Süper Ürün

Geçen hafta gelen kargo ile birlikte bu harika ürün ile tanıştım. Size denemeden yazmak istemedim. Şuan tatilde değilim çıkamadım ama evin balkonunda günlük güneşlenmelerle deneme imkanım oldu ve sonuç mükemmel çok kısa bir sürede harika bir bronzluk verdi. Ben bacaklarımın bronzlaşmasını istediğim için orada denedim ve süper bir bronzluk kazandı bacaklarım.

Sizinde cildiniz hassas ve güneşe karşı tam bir koruyucu istiyorsanız Bioderma Photoderm Bronz 50+ ü denemenizi tavsiye ederim. Satın alırken yanında Gneş sonrası Photoderm Apres Soleil DNA Koruyucu bakım kremi ile birlikte alıyorsunuz. Bu hediyesi ile tam bir güneş bakımı yapmış oluyorsunuz.



Yüksek koruma sağlayan ve bronzlaşmayı hızlandırmaya yardımcı güneş koruyucu.

• Maksimum anti UVB etkisi ve benzersiz UVA önleyici performansı ve hücresel Bioprotection® patenti ile Photoderm Bronz güneş yanıklarına karşı güvenli koruma sağlar.
• Güneşe karşı toleransın azlığı sonucu oluşan reaksiyonların ve güneş kaynaklı erken yaşlanma etkilerinin önlenmesine yardımcıdır.
• Yoğun, hızlı ve kalıcı bronzluk sağlanmasına destek olur.
• Ultra hafif dokusu geride yağlı bir tabaka ve beyaz izler bırakmaz.
• Komedojenik değildir. Fotostabildir. Özel parfümlü yapıya sahiptir. Suya dayanıklıdır.




Photoderm After sun cildi yeniden nemlendirir, sonraki güneş maruzatı için hazırlar ve anti-UV korumasını optimize eder. 


• Patentli BIOprotection® kompleksi ile hücrelerde hasar oluşma riskini önler ve güneşe bağlı erken yaşlanmayı geciktirir.



• Yatıştırıcı ve nemlendirici aktif ajanlarla içeriği zenginleştirilmiş olan Photoderm After sun güneş maruzatı sonrasındaki şişkinliği giderir ve soyulmayı engelleyerek uzun süre bronzluğun kalmasına yardımcı olur. 



• Photoderm After sun ultra hafif dokusuyla kullanım kolaylığı sağlar ve cildi tazeler. 



• Mükemmel toleransı garanti eder.


  

Güneş sonrası sütün kremsi bir yapısı var.

İki üründe kullanımı çok rahat ve yağlanma hissi bırakmayan yapısı ile süper bir rahatlık sağlıyor size.. Bioderma'nın bu harika iki ürünü sizde alma isterseniz Eczanelerde veya satan online siteler üzerinden alabilirsiniz.

1 yorum:

  1. bioderma nın makyaj çıkarıcısını çok merak ediyorum ama hiçbir ürününü kullanmadığım için tereddüt ettim :(

    semforever-semforever.blogspot.com

    YanıtlaSil


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....