11.01.2013

Carter’s & OshKosh B’gosh Marmara Forum'da



Amerikalı Carter’s & OshKosh B’gosh’un Marmara Forum’daki mağaza açılışına ünlü anneler katıldı
Amerika’nın en köklü, büyük ve tanınmış, bebek ve çocuk hazır giyim markaları Carter’s & OshKosh B’gosh, rengarenk koleksiyonları ile Türkiye’deki 7’inci mağazasını Aralık ayında Marmara Forum Alışveriş Merkezi’nde açtı. 10 Ocak’ta gerçekleştirilen mağaza açılışına cemiyet hayatının ünlü hanımlarından Hande Acar, Didem Antebi, Selin İmer ve annesi Canan İmer, Ebru Kip, Tuğçe Eyilik ve Aslı Parlak katıldı.
Kalitesi ve fiyatlarıyla 0 – 12 yaş arası bebek ve çocuklara uygun sürekli yenilenen koleksiyonlar sunan Carter’s & OshKosh B’gosh; Marmara Forum mağaza açılışıyla ürünlerini ünlü annelerin de arasında bulunduğu ziyaretçilerine tanıttı. Carter’s & OshKosh B’gosh mağaza açılışında Hande Acar, Didem Antebi, Selin İmer ve annesi Canan İmer, Ebru Kip, Tuğçe Eyilik ve Aslı Parlak bol bol alışveriş yaptı. Carter’s’ın şirin ve rahat bebek kıyafetleri, Oshkosh B'gosh’ın özellikle kot pantolon ve meşhur bahçıvan tulumlarıyla annelerin güvenilir markaları arasında yerini alırken, her iki markadaki çarpıcı renkler, değişik ve bazen abartılı tasarımlar aileler tarafından çok beğenildi.
Bugün Amerika’da doğan her çocuk başına en az 10 ürün satmakta olan Carter’s & OshKosh B’gosh her daim yepyeni koleksiyonlar ile tanışmak ve zengin ürün seçeneklerinden çocuklarınıza uygun olanı seçmek için sizleri Marmara Forum mağazasına bekliyor.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Lütfen İsim veya Rumuz bırakın....